featured

TGS Çalışanlarına Enflasyon Oranında Zam

Türk Hava Yolları A.O. ve Havaş ortaklığıyla kurulan ve 1 Ocak 2010 tarihinde sektörde yerini alan TGS 2019 yılı için 14.000 üzerinde personelin maaşlarında enflasyon oranında iyileştirme yaptı.
TGS Genel Müdürlüğünden alınan bilgi doğrultusunda TGS çalışanlarına enflasyon oranında yapılan iyileştirmenin 20,3 olduğu bildirildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

27 Yorum

  1. 5 sene önce

    Hep haberi thy teknik ve TGS uzerınden yapıyorsunuz bende thy teknik as calısanı olarak sunuda demek ıstıyorum teknik as hat bakım 3 lu vardiya duzenındekı temizlik iler resmen zulum girmekte ve tehtıd edilmekte olup ikramiye dahi verilmemektedir bunlar insan degilmi ve vardıyaları degısırken 12 saat uykuyu Almadan 4 saat uyku ile ıse geliyorlar birazda bunları konusun yazık degilmi bu ınsanlara

    Cevapla
    • Yönetici 5 sene önce

      Ben durumdan haberdar olamam. Detaylı yazarsanız anlarım. Malum işyerinde değilim ben. Anladığım kadarı ile bu konu tamamen sendikal. Sendikanıza başvurup yanlışı düzeltebilirsiniz. Sendikanız çalışmıyorsa onu çalıştıracak veya cezalandıracak sizlersiniz. Ben dışardan size nasıl yardım edeyim ki. Sorunları yazıyorum yol da gösteriyorum ama siz sessiz kalıyorsunuz. Toplu iş sözleşmesi sürecini unutmayın. Neler yazıldı neler…Sonuç hareket yok.

      Cevapla
  2. 5 sene önce

    Herkes zamdan bahsediyor işe giremeyenler ne yapsın hep torpilli alıyor tgs okuyanlar ne yapsın bizide alın artık beklemekten sıkıldık

    Cevapla
  3. 5 sene önce

    Tgsys yuzde 20 saf teknik yuzde 10 helal olsun !!

    Cevapla
  4. 5 sene önce

    az ama havaşa göre iyi yerhizmetlerinde çalışan işçilerin hakkı ödenmez ama yapacak bişey yok bu sektörde bu bizim Havaş Ramp olarak bitik durumda morel sıfır diğer Havaş çıarakadaşa katılıyorum biz eskiden mevsimlik bilegererken referans arıyorduk şimdi son sıradayız tgs Çelebi enson Havaş diyor herkes neden hiç değilse 3kuruş fazla veriyor diye bizim Ramp devam pirimi altında verdiği 150lirayı nasıl keserim onun hesabını yapar rapor alırsan yazın günlük değişen gardiyanın birine geckalırsan gitti eski son 2müdürümüz den öncekimüdürlerimiz hiç değilse bitoplantı yapar halimızı sorardı şimkiler personeline tepeden bakıyor onyıldan beri toplantıyok yapamaz konuşana brakgitder buyıl sezonda göreceğiz bakalım nasıl geçer verdiği para kadar çalışma var herkesin moreli bitik kendileri nasılsa tuzu kuru ama personel olmasa müdürlük boş arkadaşım ın sözüne katılıyorum biz bir anket bekliyoruz sadece genel müdürlük ten geçmiş teki gibi

    Cevapla
  5. 5 sene önce

    Çok bile vermişler.

    Cevapla
    • Sen gerçekten rizeli değilsindir burda yaptığın insanları rizelilere karşı kışkırtmak

      Cevapla
  6. 5 sene önce

    Cok merak ettim simdi enflasyonu bu kadar dusuk gostermek icin hangi kalemleri kullandilar. En az %40 enflasyon var. Casri pazar yaniyor. Hele bide isci olarak calisiyorsan yandin gittin.

    Cevapla
    • 5 sene önce

      Ona göre kendini yöneteni seçeceksin kardeşim. Herkesin 1 oy hakkı var. Ya da damat bey in ekonomimizin ne kadar iyi durumda olduğuna dair açıklamalarına alkış tutacaksın.

      Cevapla
  7. 5 sene önce

    En azindan isciye biraz daha fazla zam verilmeliydi en yakini memurla arasinda 800tl fark oldu. Bizede yazik be. Yemekler desen berbat yemegin pqrqsini verin dersin vermezlwr yukselmek istersin yukseltmezler. Su torpille baslayanlar yuzunden sirkwt ne hale geldi. Hic yakismiyor.

    Cevapla
  8. 5 sene önce

    Bu kadar zammı bizlere reva gören yöneticilerin başından Allah sıkıntıyı eksik etmesin Allah onları derlerden kurtarmasın kimin en kücük bir parmağı varsa bulundukları mevkiden indirsin

    Cevapla
  9. 5 sene önce

    TGS işçilerine bu bu kadar zammı olur hayal kırıklığı başka bi şey değil

    Cevapla
  10. 5 sene önce

    TGS yaşadı valla

    Cevapla
  11. 5 sene önce

    rezillikden başka bişey degil yazık cok yazık….

    Cevapla
  12. 5 sene önce

    helaolsun tgs ye Havaşa kıyas la yinede hakkını veriyor Havaş ise hergeçen gün biraz da dibe gidiyor Havaş iyileştirmeye beraber 100/18/zammı zor yaptılar yine şaşırtmadı ikramiye yi kaldırdılar zamdiye yutturdular 20yıldan beri severek çalıştığım şirket nehale geldi 1/2 seneye Suriyeliler bile çalış maz ücretten değil Bursalı yöneticiler den
    işçileri hariç şefveüst kademede ki ler de primlerle kaymağıyiyor haram olsun bu anlayışla giderse tazminatı kurtaran gidiyor bende dahil hiç kimse yeri doldurulamaz değildir sayın şef ve üstü yöneticiler Güldibi şirketi maffettiniz inşallah genel müdürlük bigözden geçirirde şirketin sahibinin kim olduğunu anlarlar özellikle Ramp 10yıldan beri diktatörlük le hiçdeneyimiolmayan torpilli müdürolduğunu şef olduğunu zanneden kişiler makamlarında kaybolan hiç alakası olmayan kişiler sevgili genel müdürlük anket bekliyoruz herkes aynı sını yazacatır Ramp olarak saygılarımla.

    Cevapla
  13. 5 sene önce

    Gelin birleşelim sendikalı olanların maaşlarına bakın HAVAİŞ’te birleşelim

    Cevapla
    • 5 sene önce

      Ondan sonra da şirkete isimlerini verin işten kovulsunlar değil mi

      Cevapla
    • 5 sene önce

      E git üye ol havaişe. Turkiye.gov.tr den iki dakikada üye olabiliyorsun. Kimse sizi tutmuyor üye olurda işten atılırsanızda işe iade ve 12 maaş alırsınız. Hep başkası yansın siz aşınızı yiyin. Yok öyle. Elinizi taşın altına sizde koyacaksınız.

      Cevapla
    • 5 sene önce

      Tabi tabi bıyıklının ve tosunlarının yemi az gelmeye başlamıştı, gelin de iyice semirsinler.

      Cevapla
  14. 5 sene önce

    Gençlere çağrıda bulunan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, “Gelin bu ailenin bir üyesi olun. Başvuru 4 Nisan’a kadar” dedi.

    Cevapla
    • 5 sene önce

      Haberin Bilal beyle ne ilgisi var? Muattabın kendi şirketin. %75 prim aldınız yine TK yönetimine saldırdınız teşekkür edeceğinize. Şindide hükümete ve TK yönetimine yapılan bir serzeniş var. Saçmalamayın ..

      Cevapla
  15. 5 sene önce

    Hava iş de daha pazarlığı %16’dan açsın. Dünya tarihinde böylesi görülmemiştir heralde. Rezillik.

    Cevapla
    • Havaisin teklifi kabul edilsin opup basimiza koyalim. Bizim zamlar 6 ayda bir yapiliyo. Bu sene her iki 6 aylik donem icin enflasyon+6 kabul edilse senelik yuzde 35e tekabul ediyo(Yillik enflasyonun yuzde 20 civarinda cikacagini varsayarak). Tgsye verilen ise yillik zam. Yani yuzde 15 lik bir fark var Tgs ile kiyaslayinca. Hesap kitap matematik bilginiz sifir olunca yorumunuz da basiretsiz oluyor.

      Cevapla
    • 5 sene önce

      Off harika süper matematik. Bıyıklı sempatizanı süper zekasını ortaya koyuyor. Pazarlığı %16’dan açınca direk şirkette hemen %16 veriyo zaten. Kaça düşecek o rakam görürüz 1 2 aya. İlk 6 ay enflasyon kaç çıkacak görürüz. Sana burda kuruşuna kadar hesaplayıp anlatırım ama bir bıyıklı sempatizanı için değmez. Zamana yazık. Kaldı ki %20 için iyi diyen yok. Asgari ücrete %25 zam yapılan ortamda reel enflasyonun en az %50 olduğu ortamda tgs’ye verilen yeterli değil zaten. O süper matematik bilginle ve zekanla tekrar okursan yorumu göreceksin sen de.

      Cevapla
    • 5 sene önce

      Hava iş ten bir beklentisi olanın aklına şaşarım. Sapsarı sendika. Aidatları da aksırana tıksırana kadar yesin bıyıklı ve tosunları.

      Cevapla
  16. 5 sene önce

    Yazık olmuş gerçekten canla başla çalışan emektar kardeşlerimize.

    Cevapla
  17. 5 sene önce

    Hayırlı olsun

    Cevapla