featured

Temel Kotil’den personele mesaj

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, 19 günün ardından yoğun bakım ünitesinden normal kontrolün yapılacağı servise geçti.
Sağlık durumunun iyi olduğunu personele gönderen mesajla bildiren Temek Kotil 18 Mart 2023 tarihinde Milli Muharip Uçağının hangardan çıkışına hep birlikte tanıklık edeceğiz ifadesini kullandı. 
İşte personele gönderilen o mesaj;

Değerli çalışma arkadaşlarım, 

21 Ağustos 2020 tarihinde Covid-19 testimin pozitif olduğunu sizlerle paylaşmıştım. Hastanede gözetim altında geçirdiğim 19 günün ardından bugün Allah’ın izniyle yoğun bakım ünitesinden normal kontrolümün yapılacağı servise geçmiş bulunuyorum.
Bu zorlu sürecinde ardından İnşallah sizlerle kısa zamanda yine bir arada olacağız. Birbirimizden aldığımız güç ile ülkemize ve savunma sanayimize verdiğimiz katkıları artıracak 18 Mart 2023 tarihinde Milli Muharip Uçağımızın hangardan çıkışına hep birlikte tanıklık edeceğiz.
Pandemi nedeni ile zor günlerden geçtiğimiz bugünlerde sizlerin de sevdikleriniz ve kendiniz için tedbiri elden bırakmamanızı bir kez daha rica ediyorum.
Bu vesile ile tüm hastalara acil şifalar diliyorum.
Sağlıcakla kalın…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

17 Yorum

  1. 4 sene önce

    Nereye baksam bu 211 meselesinden adamların bedduaları var. Fetö olaylarından mı atıldılar bunlar sürekli beddua ediyorlar.

    Cevapla
  2. 4 sene önce

    İnsan oğlunun dayanma sınırları fizyolojik olarak bellidir, kendini feda edercesine fizyolojisini millet ve mefkuresi için bozan bu güzel insana selam olsun Allah sağlık ve şifalarını eksik etmesin.

    Cevapla
  3. Kötüye bir sey olmaz. Bu yuzden gecmis olsun diyorum ama viruse. Sefa Bey ister yayinlayin ister yayinlamayin size kirilmam ama iyi olmayan bir insanin sirf hasta oldu ya da oldu diye iyi bir insan gini anilmasi iyilere haksizlik. Acikcasi ne uzuldum ne sevindim. Yargilanmadan olmemesi dileklerimle.

    Cevapla
  4. 4 sene önce

    Haksız yere işten çıkardığın, sonra mahkemeleri kazanan insanlar hakkını helal etmiyor sana!!! Dua da yok!!! Millete mahkemelerin odediği tazminatlar ne olacak, şirkete verdiğin zarar ???çapsız emir erleri sizi, yok olun!!!

    Cevapla
  5. 4 sene önce

    Kul hakkının vebali ağırdır, sen ve hamdi binlerce insanı haksız yere işten atmanın, yapılan mobbinglere göz yummanın, yıktığınız ocakların, yediğiniz hakların, yaptıklarınızın hesabını veremezsiniz, Allah’ın adaleti buna izin vermez…

    Cevapla
  6. 4 sene önce

    Hünkar han paylaşım yapmış:
    “Liderlik . Elinde su ve gübre var insan yetistiriyorsunuz. Arada ayrık otları ayırmak lazım.”
    Ayrık ot dediği şirkete değer katip iş çıkaran insanlar. Krizde dışarda rahatlıkla iş bulabilecek kaliteli insanlar.
    Liderlik :)))) puhahahahaha. Cümlenin aptalligina yorum bile yapmıyorum.
    Tabi Hunkarcim seninki de zorlu liderlik.sunlara liderlik edeceksin (puhahahaha Hünkar ve liderlik )
    1) ağbi kravatin çok güzel. Filanca müdür oldu ben niye hala olamadım.
    2) bakan beyin sunumunu dinledik çok feyizliydi elhamdulillah
    Liyakat değil de bunlara liderlik etmen zor.
    Liderlik puhahahahaha :)
    Bu arada tez zamanda senin de yukarıdaki ne benzer haberlerini almak dilegiyle

    Cevapla
  7. 4 sene önce

    Keşke bizim de böyle güzel işimiz olsa. Bol bol kırmızı et sebze yiyip bağışıklığımızı güçlü tutar koronayı yenerdik. İşsizim. Benim eve et girmiyor.

    Cevapla
  8. 4 sene önce

    Temel Bey çok çok geçmiş olsun, Allah bir daha ne size ne de başkasına yaşatmasın..
    Yorumları şöyle bir okuyorum da, görüyorum ki sizi yine 211’dekiler unutmamış, siz her ne kadar onları unutmuş olsanız da..
    Şimdi başka bir kurumda çalışıyorsunuz, TK’da iken yapmadığınızı/yapamadığınızı uzaktan yapacak/yapabilecek değilsiniz biliyorum.
    Ama madem şimdi döndünüz dolaştınız helallik isteme noktasına geldiniz, bu vebali üstünüzde tutmayın, bir şeyler yapın derim ben..

    Cevapla
  9. Sayın Editör birkez daha şeffaflığınıza vede etik kurallara saygınıza teşekkür eder.211 e verdiğiniz destek için müteşekkir olduğumuzu bilmenizi isteriz.

    Cevapla
  10. 4 sene önce

    Ölüm öldürülemez, onedenle hakkına girdiğiniz insanlarla helalleşme fırsatı herzaman insanın karşısına çıkmaz.Bu bir fırsat köprüden önce son çıkış levhası gibi. Elimizi başınızın arasına koyun cesaretinizi toplayın bu insanlarla buluşun, belki hakkını hela eden olur ve ahirete yükünüz hafifler.

    Cevapla
  11. 4 sene önce

    Öncelikle insani olarak geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Ancak haksız yere işlerinden olan yuvaları dağılan psikolojisi bozulan ekonomik sıkıntı yaşayan mağdur ettiğiniz 211 kişinin vebali ne olacak.Genel müdürken her defasında 2003 öncesinde işe başlayanları bizden değil diye kapı önüne koymaya çalıştınız.Ölümün ne kadar yakın kul hakkından kaçılamayacağını umarım anlamışsınızdır.Biz her defasında bize yaşattıklarınızı siz ve aileniz yaşaması için size dua ediyor olacağız..

    Cevapla
  12. Görevliyken ve yaşarken kul hakkını düşünerek yaşayacaksın ,dua istemiş milletten ,kaç personele kendin dua ettin.

    Cevapla
  13. 4 sene önce

    Temel Bey rahatsızlığımız esnasında AirlineHaber de sizle ilgili bir çok şey yazıldı. Sayın Sefa inan Bey objektif olarak tüm yorumları yayınlasa bile, sizle ilgili bazı hoş olmayan yorumlara üzüntüyle karşıladığını ve hasta bir insana bu şekilde yorum yapılmasını uygun bulmadığını yazdı.Çoğu okurda editötün yazısından sonra kırıcı birşeyler yazmamaya çalıştı. Kültürümüz gereği, dinimizden ötürü hastaya, düşmüşe öımüşe arkasından konuşmamayı yeğleyen bir toplumsal yapımız var.
    Geçmiş olsun, iyileşme sürecine girmişsiniz. Okuduğum havacılık gazetelerinin yorumlarında onlarca kişi size hakkımı helal etmiyorum demişti.Siz ölümün ucundan dönmüşsünüz,hiç insanlarla helalleşmeyi düşünürmüsünüz.Bende size hakkımı helal etmiyorum.Bana ulaşmak isterseniz Sefa Bey vasıtasıyla,211 gurubundan haksız yere cıkarılıp,size bağlı Basın Yayınca yaftalananbir kaptan derseniz,Sefa Bey size iletişim sağlıyacaktır. Teşekkürler.

    Cevapla
  14. 4 sene önce

    Allah acil şifalar versin.sayın genel müdürüm.ellerinizden öpüyorum.

    Cevapla
  15. 4 sene önce

    Temel Kotil Bey

    Cevapla
  16. Yönetici 4 sene önce

    Geçmiş olsun

    Cevapla