featured

TAV SUUDI ARABİSTAN'DA PRENSLERİ KARŞILAYACAK

Suudi Arabistan’ın iki büyük havalimanının 30 yıllık işletme ihalesini bir süre önce kazanan TAV Havalimanları Holding, şimdi de en yoğun havalimanı ünvanına sahip King Abdulaziz Uluslararası Havalimanı’nda da sunulacak olan özel Karşılama ve Uğurlama Hizmetlerinin işletilmesi ihalesini kazandı.
TAV Havalimanları Holdingten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada işletme hizmetlerinin bir markası olan ‘Primeclass’ın portföyüne eklenen 23. Havalimanı olan King Abdülaziz Uluslararası Havalımanı’nda verilecek hizmetle ilgili olarak şöyle denildi:
“TAV Havalimanları Holding ve Al Rajhi Holding Grubu tarafından oluşturulan konsorsiyumun Suudi Arabistan’da bulunan Prince Nayef bin Abdulaziz (Qassim) ve Hail Uluslararası Havalimanı’nın 30 yıllık bir imtiyaz sözleşmesi ile işletmesi ve geliştirilmesi ihalesini kazanmasının ardından, TAV Havalimanları iştiraki olan TAV İşletme Hizmetleri de 30 milyon yolcu ağırlayan ve Suudi Arabistan’ın en yoğun havalimanı unvanına haiz King Abdulaziz Uluslararası Havalimanı’nda sunulacak olan özel karşılama ve uğurlama hizmetlerinin işletilmesi ihalesini kazandı.
Bu vesileyle TAV İşletme Hizmetleri tüm dünyada 6 ülkedeki 14 havalimanında karşılama ve uğurlama hizmeti sunuyor olacak.
Profesyonellik ile deneyimi birleştiren TAV “primeclass” havalimanında konfor ve hızı tercih ederken ayrıcalıklar ve özel alaka bekleyen misafirlerine uçuş öncesi ve sonrasında karşılama ve uğurlama hizmeti sunuyor. İş ortaklarına ayrıntılı ve markalaşmış karşılama ve uğurlama hizmeti tasarlayıp sunan TAV “primeclass” böylelikle iş ortaklarının ticari değer zincirinde daha geniş bir aralıkta değer yaratmalarını sağlıyor.”
 
TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Ali Bora İşbulan, “Hizmet geliştirilmesi açısından hızla gelişmekte olan bir pazar olan Suudi Arabistan’daki hizmet ağımızı güçlendirmekten gurur duyuyoruz. Suudi Arabistan Sivil Havacılık Otoritesi (GACA) ile King Abdulaziz Uluslararası Havalimanı’nı en kaliteli hizmet sunan havalimanı yapmak için birlikte çalışmaktan mutluyuz” dedi.
 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir