featured

TALPA YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

 

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) Olağanüstü Genel Kurulu heyecanla başladı. Gün boyu devam edem oy kullanımı akşam saatlerinde bitti.

Yapılan sayım sonrası  455 pilotun oy kullandığı seçimlerde Beyaz liste ipi göğüsleyen taraf oldu.

Kullanılan oyların 251’ini beyaz liste alırken mavi liste 204 oyda kaldı.

AirlineHaber Ailesi Olarak Beyaz Listeye başarılar diliyoruz.

 

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ beyazliste Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ FO819DLXMAcUJaD

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ FO80LlUXoAgKG FSon Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ FO8WJXGXEAYZKQC

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 2 sene önce

    Şirketin açık desteğine rağmen kılpayı kazanan eski yönetimi “tebrik” ediyorum. Yorum yazan arkadaş fo’ların desteği beyazdan yana demiş ama fo’lar mevcut yönetimin fo’ların sorunlarına karşı nasıl bir oyalama taktiği izlediğini bilincinde. Havacılık camiası için olumlu işler olacağına inancım kalmadı açıkcası. Umarım ben yanılırım.Tevfik Fikret’in Han-ı Yağma Şiiri her dönem geçerliliğini koruyor malesef. Üreksoy kaptan hangi ballı kaymaklı makam için istifa edecek merakla bekliyorum.

    Cevapla
  2. 2 sene önce

    yenilen ekip artık aday olmayın. Ayıp denen bir şey var. FO’ların onayını almadan yönetimi alamazsınız. Beyaz liste FOların listesiydi. Rezil olmayın daha fazla . Hoş yakında vakıfın seçimi var orda da karşımıza çıkmayın.

    Cevapla
  3. 2 sene önce

    Yeni yönetim eski tas eski haman devam ekibi:)

    Cevapla