featured

Suriye'ye Giderken Su-30 Uçaklarını İzledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye’nin Lazkiye kentindeki Hmeymim hava üssüne beklenmedik bir ziyaret gerçekleştirdi. Rus lider üsse yaptığı ilk yolculuğu sırasında uçağına eşlik eden Su-30 jetlerini izledi.

Uçağın içinde gökyüzünde süzülürken pencereden yakınlarda uçan bir başka uçağı izlemek herkesin sevdiği bir şey. Görünüşe göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de bu konuda bir istisna değil. Nitekim Putin, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yapacağı görüşme için Ankara’ya gelmeden önce Suriye’ye sürpriz bir ziyarette bulundu.
Putin uçuş sırasında da kendi uçağına eşlik eden Su-30 uçaklarını izledi. Russia Today’in (RT) kamerasına yansıyan görüntülerde, Rus liderin uçakları daha iyi görmek için başını eğdiği de görüldü.
Putin, Rus hava güçlerinin konuşlandığı Hmeymim’e gerçekleştirdiği bu ilk ziyaretinde Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’la bir araya geldi. Putin, Suriye ziyaretinin ardından da Mısır’ın başkenti Kahire’de Cumhurbaşkanı Abdülfettah Sisi ile görüştü. Rus lider son olarak da Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşme gerçekleştirdi. (Sputnik)
https://youtu.be/4eFUvB6vmBk

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir