featured

SUNEXPRESS'İN YENİ UÇAĞI 'MINYONLAR'' İLE GELDİ

Türk Hava Yolları (THY) ve Alman havayolu şirketi Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yeni uçağı Boeing 737-800 NG tipi uçağı TC-SOH’u filosuna kattı.
SunExpress’ten yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin bu yıl aldığı 6’ncı uçağı TC-SOH’u, Universal Studios ile yaptığı iş birliği ile son dönemin popüler çizgi filmi “Minyonlar”ın karakterleriyle giydirdi.
SunExpress’in Üst Yöneticisi (CEO) Jens Bischof, özel olarak giydirilmiş uçaklarının her zaman yolcuları tarafından çok beğenildiğini belirterek, “Bu yılın son yeni uçağı TC-SOH’u da herkesin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz Minyonlar karakterleriyle giydirdik. Bu da tatil havayolu konseptinde uzmanlaşan SunExpress’in ailelerle yönelik uygulamalarına oldukça uygun. Bundan önce bir uçağımızı Şirinler karakterleriyle giydirmiştik, filomuzun yıldızı olmuştu. Eminin Minyonlar da aynı şekilde çok ilgi çekecektir.” dedi.
Bu yıl sırasıyla TC-SOC, TC-SOD, TC-SOE, TC-SOF, TC-SOG ve TC-SOH’u filolarına kattıklarını belirten Bischof, “2014’te verdiğimiz 50 uçaklık Boeing 737-800 NG ve MAX siparişi ve 2015’te bu siparişimize eklediğimiz 10 adet opsiyonel Boeing 737-800 MAX çerçevesinde şimdiye kadar 18 yeni uçağımızı filomuza kattık. 2023’a kadar bütün uçaklarımızı teslim alacağız.” açıklamasında bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir