featured

St.Petersburg Havalimanı Yenileniyor

Pulkovo, yurt içi gidiş salonundaki ticari alanın yenilenmesine 60 milyon ruble (Yaklaşık 1 milyon Dolar) yatırım yapıyor.
Pulkovo St. Petersburg Havalimanı’nın operatörü Northern Capital Gateway (NCG), yurt içi gidiş geliş salonu ticaret alanının modernizasyonuna başladı. Proje kapsamında, konseptin yenilenmesi ve yolcuların kapılarına geçişli yeni bir DutyPaid mağazası oluşturulması yer alıyor. NCG’nin toplam yatırımı 60 milyon ruble’nin üzerinde olacak.
Pulkovo Havalimanı’nın işletmecisi NCG’nin Ticari Genel Müdür Yardımcısı Tatyana Batenyova şunları söyledi:
“Son yıllarda, Pulkovo Havaalanı, iç trafik hacmindeki bir artış da dahil olmak üzere, yolcu trafiğinde önemli bir artış olduğunu göstermiştir. Ek olarak, yolcuların alışveriş alışkanlıklarında değişiklikler görüyoruz. DutyPaid, yenilenen ticari alanın ana mağazası olacak ve yolcuların havaalanında yeterince tanıtımı yapılmayan veya bulunmayan mallara olan talebini karşılayacak. Ticari alanın yeni adım adım konfigürasyonu, Pulkovo’nun havaalanının ticari mekanının organizasyonunda en iyi dünya uygulamalarını sunmasına olanak sağlayacaktır. Yenilik, yolculara güvenlik kontrolünden kapılara kadar mal satın alma imkanı sağlayarak zaman kazandıracak. ”
Lider bir küresel seyahat perakendecisi olan Dufry, Pulkovo’daki yeni DutyPaid işletmecisi olacak. Yeni mağaza; önde gelen uluslararası markaların seyahat aksesuarları, kozmetik ürünleri ve parfümleri, güneş gözlükleri, saatler ve aksesuarları ile içecek, şekerleme, çikolata, hediyelik eşya ve daha fazlasını yolcuların beğenilerine sunacak.
Yenileme projesi iki aşamada gerçekleştirilecektir. Mağazanın ilk bölümü Haziran 2019’da açılacak: parfüm ve kozmetik ürünler hariç tüm ürün grupları satışa sunulacak. Mağazanın ikinci kısmı Eylül 2019’da açılacak. Yeni DutyPaid’in toplam alanı yaklaşık 876 metrekare olacak.
Pulkovo Havalimanı iç hatlar salonundaki çalışmalar sırasında özel imar ve yolcu navigasyon programları uygulandı.
Ayrıca, ticari alan konseptinin yurt içi gidiş salonunda yenilenmesi, mevcut mağaza ve restoranların lokasyonlarında da paralel bir değişiklik içeriyor.
2018’in sonundan bu yana Pulkovo Havalimanı’nda altı yeni tesis açıldı: Hard Rock Cafe Rock Mağazası, John Douglas havacılık giyim ve aksesuar mağazası, yurt içi gidiş salonundaki Rancho Grill & Bar et restoranı, uluslararası alanda Duty Free geliş salonu alanında Vino & Vkusnosti organik yiyecek ve mini pazar, gidiş salonunda ise Urban Beans cafe.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir