featured

SkyUp, 2021’de Belgrad uçuşlarını başlatacak

Ukraynalı düşük maliyetli havayolu SkyUp Airlines, önümüzdeki yıl 28 Mart ayından itibaren 2021 yazında Kiev ile Belgrad arasında hizmet vereceğini duyurdu. Şirket, 30 Mart’ta operasyonlarına başlayacak ve 189 koltuklu Boeing 737-800 uçağı ile her Salı ve Cuma olmak üzere iki haftalık uçuş gerçekleştirecek. Biletler satışa çıktı. SkyUp başlangıçta bu kış Sırbistan başkentinde operasyonlara başlamayı planlamıştı, ancak planlanan uçuşları lansman tarihinden birkaç hafta önce rafa kaldırdı.

SkyUp, Boeing 737-800 uçaklarından bazılarının bu Haziran ayından bu yana Jat-Tehnika bakım tesislerinde C-bakımlarına başlamasıyla Belgrad’ın düzenli ziyaretçisi oldu.

SkyUp Airlines, özel sektöre ait düşük maliyetli bir havayolu şirketi olup, mevsimsel olarak bölgedeki birçok kıyı şehrine, özellikle de Hırvatistan ve Karadağ’a uçmuştu. 2018 yılında tur operatörleri adına charter uçuşları ve eğlence destinasyonlarına tarifeli hizmetler vermeye başladı. 26 Haziran’da yeniden faaliyete başladığından bu yana, sekiz B737-700, -800 ve -900ER uçağından oluşan filosuyla başlattığı bir dizi yeni rota ile Ukrayna ve uluslararası operasyonlarını kademeli olarak artırıyor. Belgrad’a tek yön biletler bagajsız 69 dolardan başlıyor. SkyUp, Kiev’in ana havaalanı olan Boryspil’de bulunmaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir