featured

Sivas Havalimanından 500 bin TL'lik kablo çalan şüpheliler yakalandı

Sivas’ta Nuri Demirağ Havalimanı’nda nöbetçi kulübesinden yaklaşık 500 bin TL değerindeki kabloları çalan şüpheliler, polisin 3 aylık çalışması sonucunda yakalandı. Adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 3’ü tutuklandı.
15 Ekim 2017 tarihinde Nuri Demirağ Havalimanı’nda bulunan nöbetçi kulübelerinden yaklaşık 500 bin TL değerinde kablo çalındı. Olay üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaklaşık 3 aylık bir çalışma sonucu olayın şüphelileri M.E, E.Ç., Ş.K., H.D., R.Ç., A.U., ve O.Y’yi yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.E., E.Ç. ve Ş.K. tutuklanırken, diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı. DHA

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 6 sene önce

    Caydırıcı ceza olmadığı ve adam gibi kanunlar çıkarılıp,uygulanmadığı müddetçe bu ülkede suç bitmez. Geçenlerde tv’de haber vardı hırsızın biri yakalanmış ve tam 210 sabıkası varmış. Rezalet değil de nedir bu ? Gerçi terörden 24 yılla yargılanan adam 8 yıl ceza alıp 1.5 yıl yatıp çıkıyorsa ne yazsak ne desek boş. İyi ki bu ülkeyi isminde ‘adalet’ olan parti yönetiyor ya aksi olsaymış ne olurmuş Allah bilir !

    Cevapla