featured

Sani Şener açıkladı TAV’dan Newyork’a özel salon

TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener, New York JFK Havalimanı’nda özel yolcu salonunu ağustos ayında hizmete açacaklarını açıkladı.

TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener, yurtdışındaki çalışmaları kapsamında ABD’de yeni bir hizmet daha vereceklerini açıkladı. Havayolu taşımacılığında ABD’nin en önemli kavşak noktalarından olan New York JFK Havalimanı’nda özel yolcu salonunu ağustos ayında hizmete açacaklarını söyleyen Şener, Türk Hava Yolları (THY) ile de işbirliği içerisinde olduklarını kaydetti. Yer kiralamasını THY’nin yaptığını dile getiren Sani Şener, şöyle konuştu: “JFK’ydeki lounge (özel yolcu salonu) yatırım ve işletmesi bizde olacak. Nitekim 10 milyon dolara yakın yatırım yapıyoruz. O salon öncelikle THY yolcularının hizmetinde olacak. Anlaşmalı diğer hava yolu şirketlerine de hizmet verecek.”
Bugüne kadar birçok başarılı operasyona imza attıklarını belirten Sani Şener, 24 ülkede 42 havalimanında 83 özel yolcu salonu işlettiklerini belirterek, “Önümüzdeki 5 yıl içinde bu sayıyı 200’e çıkarmayı planlıyoruz. Şu anda 83 özel salonda yıllık ağırladığımız yolcu 8.5 milyonu buluyor” dedi.
 
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Z12

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir