featured

Sabri Duman PİLVAK’ın yeni başkanı oldu

Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı’nın (PİLVAK) 14. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa 85 oy farkla beyaz listeden giren Sabri Duman seçildi.

Türk Hava yolları’nda 2004 yılında göreve başlayan A330 filosunda KPT. Pilot olarak görev yapan Sabri Duman ve ekibi 453  oy alarak mavi liste ve kırmızı listeyi geride bıraktı.

İşte Pilvak’ın Yeni yönetim kurulu listesi;

Yönetim Kurulu Sabri Duman, Fehmi Kale, Aykut Işıkoğlu, Halil Emir, Ferihan Işık, Evren Turan, Bülent Aktaş, Tolga Hakan Çakıter ve Bahtiyar Demirel

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ WhatsApp Image 2021 07 09 at 20.21.49

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ WhatsApp Image 2021 07 09 at 18.20.21 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ WhatsApp Image 2021 07 09 at 18.20.33

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

32 Yorum

  1. 3 sene önce

    17 yıl aidat verdik,amaç sıkıntılı günde bir nefesti.İşsiz kaldık işsizlik maaşını %50 indirdiler, hadi herkez istifa etsin dedik.1 yıl işsizlik maaşı ardından ya vakıftan ayrıl yada üyeliği dondur dediler,yönetmelik böyle söylüyormuş.İyide kardeşim istediğinizde yönetmeliğe müdehale etmeyi biliyorsunuz!! Kıllarını kıpırdatmadılar ve 17 yıllık lisans kaybı sigortamızı yaktılar.Şimdi bir rahatsızlık geçirsek eee lisans kaybı sigortamız yok vede işsiisiz.Hak mı bu? adalet mi bu? Ayıp, kendi meslektaşınıza hainlik ettiniz!!

    Cevapla
  2. 3 sene önce

    Adam 2 seçim kazandı neden bahsediyorsun,saymayımı bilmiyorsun Talpa trolü

    Cevapla
  3. Havacılıkta liyakat esastır. Liyakate ve adalete uygun davranmazsan başkaları yerini alır. Yeni yönetimi de izleyeceğiz; umarım kendilerini seçenlerin umutlarını boş çıkarmazlar. Hem vakıf, hem de dernek artık THY’nın memurları değil; tüm pilotların temsilcileri olarak sorumluluklarını yerine getirirler. Gözümüz üzerinizde olacak.

    Cevapla
  4. 3 sene önce

    Bugün Atlas yarın Onur öbür gün başka bir şirket.Konulara vakıfsınız lütfen mağdur havayollarından oluşan bir çalışma ekibi kurarak bu mağduriyetleri giderelim,aynı sıkıntıları yaşamamak adına gerekli düzenlemeleri yapalım.Başarılar.

    Cevapla
  5. Atlas battı Talpa kapımızı açmadı,Pilvak kayıtsız kalmakla yetinmedi tuzu kuru yöneticiler lehimize değil aleyhine olacak düzenlemelerle bizleri mağdur ettiler.İşlerine gelen yönetmelikleri değiştirip işsizlik süresi sonunda bizleri kapının önüne koyarken lost of licenceleri yaktılar ve bunla ilgili yönetmelik değişikliğine gitme lüzumu görmediler. Lütfen bu konulara el atalım.

    Cevapla
  6. 3 sene önce

    Yönetmelik mağdurları haklarına kavuşmak ister.Öncelik kaybedilen lost of licenceler.

    Cevapla
  7. 3 sene önce

    Sıra geldi icreata, Onurcular kapıda bekler, Atlaslılar adalet bekler.Bir önceki ekibin mağdur ettiği lisans kaybı sigortasından çıkarılanlar geri kazanım bekler, bu ve benzeri olaylardan küsüp Pilvaktan ayrılanlar ilgi bekler.Bir önceki yönetimin tavrıyla THY nin kasıntı pilotları gibi davranıp, idari müdüre kaptanları ezdirip vakfı işlevsiz hale getirenlerden olacağınızı sanmıyorum.Ancak lütfen içinizdeki gevşek halkaları sıkın, yönetimdeki bazı çocuksu kişilerin üyeleri rencide etmesine müsade etmeyin.Sizlerden ümitliyiz, inşallah başaracaksınız.

    Cevapla
  8. 3 sene önce

    Edalı;H&D REKLAMI yapma, Motor kullanmayı teşvik edecek, özendirecek reklamları Vakıfta yapma dedik,motor kazalarında kaybettiğimiz, onlarca Meslektaşım dan bahsettik, Kaptan/ FO..şahsi Mailinize Mesajlar gönderdik, Kaza resimleri gönderdik, acılı Babalardan bahsettik,telefonla konuştuk, Sonuçta ne mi oldu?Emekli Kaptan olduğumuzu öğrenince Vakıf e maillerinden çıkarıldık, halbuki halen tüm sigortacılık işlemlerimiz halen vakıftayken.Makamlar geçici, İnsanlık Baki dir. Kal sağlıcakla!KESKİN

    Cevapla
  9. 3 sene önce

    Edalı pandemiyi iyi yönetemedi.Atlaslıları boşverdi.aramalara cevap vermedi.geri dönmedimüstehak diyelim

    Cevapla
  10. 3 sene önce

    Yeni ekibe başarılar dilerim. Umarım eski yönetimin yaptığı işsiz kalan pilotların üyeliklerinin dondurulması veya üyelikten çıkartılmaları ile lisans kaybı sisteminden çıkartılmaları gibi yanlışları tekrarlamazlar. Meslektaşlarına sırtını çeviren eski yönetime kapı gösterilmiştir tebrikler.

    Cevapla
  11. 3 sene önce

    İsmail kpt iyi işler yapabilirdi ancak seçilen ekip de candır.

    Cevapla
  12. 3 sene önce

    Bugüne kadar Airporthaberin desteklediği Talpa,Pilvak adayları genel itibariyle seçimi alırdı.Bu sefer tam tersi oldu mavi liste sonuncu oldu.Buda bir gösterge…

    Cevapla
  13. 3 sene önce

    Her yerden çıkıyor,Sabri Kaptan bu adamı çokmu aramış.Ekibin itici yüzü bu olmalı.

    Cevapla
  14. Seçimi kaybeden adayların hataları nelerdi; Edalı Kaptan tecrübeli ama özensizdi, pandemide pratik kararlar veremedi.İsmail Kaptan sevilen birisi ama gırisi yoktur onun için siyah ve beyaz vardır,yöneticiliğine şüphe ile bakılırken ekibi onu yönlendirebilecek kişilerden oluşmadığı gibi malesef iş yapmaya elverişli kişilerden oluşmuyordu

    Cevapla
  15. 3 sene önce

    Aykut Işıkoğlu şimde de PİLVAK’tan mı çıktın karşımıza? TALPA seçiminde hezimete uğradın yetmedi mi? Bırak bu işleri artık.

    Cevapla
  16. 3 sene önce

    İsmail Bingöl aynı zamanda bilirkişidir. Pilotların aleyhine, bilirkişi raporları yazmakla ünlüdür. Pilotları değil şirketleri korur..

    Cevapla
  17. İsmal Kaptan oyları bölme dedik dinlemedin, Benan’dan bir şey olmaz dedik dinlemedin.İnşallah ders almışsındır.

    Cevapla
  18. 3 sene önce

    Bazı insanlar vardır ki tavşan pisliği misali ne akar ne kokar nede bulaşır.Mavi liste başkanı hariç, kırmızı liste ekibi hariç!! Beyaz liste siz lütfen tavşanlaşmadan icreat yapınız.

    Cevapla
  19. 3 sene önce

    Nedenmi kaybettin biliyormusun? İşsiz insanların ahını aldın.

    Cevapla
  20. 3 sene önce

    Mavi liste 100 oy aldıysa 99 oy İsmail Kaptana hatrına verilmiştir.Mustafa Akbuluta kendi devresi oy vermez.

    Cevapla
  21. 3 sene önce

    KPT. Pilota selam olsun

    Cevapla
  22. Konuşmalar çok iyiydi ama konuşmak başka bir şey yapabilmek başka. Hadi bakalım yeni yönetim neler yapacak göreceğiz

    Cevapla
  23. 3 sene önce

    İki karacı adaya rağmen havacı aday yenildi.Nedenmi adil değildi.Yaşasın adalet.

    Cevapla
  24. 3 sene önce

    Dinamik, dürüst bir insan,hayırlı olsun.

    Cevapla
  25. 3 sene önce

    Çok iyi niyetlisin ancak ekibin cacık.

    Cevapla
  26. 3 sene önce

    İyi insansın ama pandemideki hatan seni bitirdi.

    Cevapla
  27. 3 sene önce

    PİLVAK ta yeni dönem başlıyor hayırlısı olsun

    Cevapla
  28. 3 sene önce

     Sabri Duman  ve ekibine başarılar dilerim.

    Cevapla
  29. 3 sene önce

    Bravo bravo bravo yakışır Sabri kaptanıma

    Cevapla
  30. 3 sene önce

    Umarım pilotlara faydalı işler yaparlar

    Cevapla
  31. hayırlı olsun

    Cevapla
  32. 3 sene önce

    Harika bir insansın ancak ekibin antipatik Mustafa’yla Benan’la yola çıkılılırmı?

    Cevapla