HABER GÖNDER
Rusya yaklaşık bir yıl sonra Hindistan, Katar, Finlandiya ve Vietnam’dan gelen yolculara sınırını yeniden açtı. Ancak, bu, ülkelerden uçanların Rusya’da oturma izni olmaları gerekiyor, oturma izni olmayanlar için yasaklanmaya devam ediyor. Ülkeler arasındaki uçuşlar da bu hafta başlayacak.
Bununla birlikte, turizm ve ticaret dahil diğer vize sahiplerinin Rusya’ya seyahatleri yasak olmaya devam ediyor.
Rus hükümeti, Aeroflot’un Moskova’dan Delhi, Hanoi, Doha ve Helsinki olmak üzere dört noktaya uçacağını duyurdu. Haftada üç kez uçacak olan Moskova-Doha’nın tüm bu uçuşlar haftada iki kez gerçekleşecek. Uçuşlar karşılıklı olarak yeniden başlatıldı.
Eğitim uçağı kalkış sırasında kaza yaptı…
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.