featured

Qatar Airways, Canton Fuarı’nın resmi havayolu ilan edildi

Çin İthalat ve İhracat Fuarı (Canton Fair), Qatar Airways’i 123’üncü Canton Fuarı’nın resmi ortak havayolu olarak duyurdu.
Yapılan açıklamaya göre ortaklık kapsamında Qatar Airways, Orta Doğu ve Afrika’daki belirli şehirlerden gelen alıcılar başta olmak üzere fuar katılımcılarına özel indirimli tarifeler uygulayacak. Teklif, 15 Mart-15 Mayıs tarihlerini kapsayan fuar kayıt dönemi boyunca alınan tek yönlü, gidiş dönüş ve birinci sınıf biletler için, 5 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında Orta Doğu’daki 13 noktadan ve Afrika’daki 19 noktadan fuara seyahat kapsamında geçerli olacak.
Canton Fuarı Dış İşler Bürosu Genel Müdür Yardımcısı Alan Liu şunları keydett: “Qatar Airways ile tekrar güçlerimizi birleştirmenin heyecanı içindeyiz. Çin’in Kuşak ve Yol Programına sağladıkları güçlü destekle birlikte kaliteye verdikleri önem, Qatar Airways’i mükemmel ortak olarak konumlandırmıştır. Guangzhou’dan Orta Doğu ve Afrika’daki şehirlere olan bağlantılarını da içerecek şekilde kapsamlı ağları, bölgedeki büyüyen ekonomilerin alıcılarının Canton Fuarı’ndaki büyük ortaklık fırsatlarına erişmesine olanak tanımaktadır. Ortaklığın bu ülkelerden gelen misafirlerin fuara katılım maliyetlerini azaltmasını ve 123’üncü Canton Fuarı’nda daha iyi bir deneyim kazanmalarına yardımcı olmasını ümit ediyoruz.”
Belirtilen uçuş noktaları: 

“Doha, Beyrut, Kuveyt, Selale, Bağdat, Basra, Necef, Amman, Meşhed, Şiraz, Tahran, Maskat ve Sohar, Durban, Marakeş, Cezayir, Lagos, Addis Ababa, Darüsselam, Hartum, Kigali, Windhoek, Kilimanjaro, Tunus, Kazablanka, Cibuti, Entebbe, Nairobi, Şeyseller, Johannesburg, Maputo ve Cape Town”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir