featured

Pegasus’tan İngiltere ve Danimarka Uçuşları Hakkında Açıklama

Pegasus Hava Yolları resmi internet sitesi üzerinden covid-19 virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında Danimarka ve İngiltere uçuşlarında  belirli kısıtlamalarla yolcu alınacak duyurusunu yaptı.

İşte Pegasus tarafından yapılan o duyuru;

Değerli Misafirlerimiz,

Resmi makamlarca alınan kararlar ve Covid-19 virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında Danimarka ve İngiltere uçuşlarımıza belirli kısıtlamalarla yolcu alınacaktır.

– Türkiye varışlı uçuşlarda yalnızca Türk vatandaşları, Türkiye’de oturum izni olan yolcular, devlet görevlileri ve diplomatlar kabul edilecektir.

– Danimarka ve İngiltere’ye seyahat edecek yolcularımız ülkelerin giriş kuralları kapsamında uçuşlara kabul edilecektir. Gideceğiniz ülkenin giriş kuralları, uçuşa kabul şartları ve doldurulması gereken formlar hakkında önemli bilgilendirmeyi lütfen okuyunuz.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ pgs site gorsel v2

Pegasus, İnternet Sitesinde yer alan bilgilerin doğruluğunu ve güncelliğini düzenli olarak gözden geçirmektedir. Bununla birlikte COVID-19 önlemleri kapsamında ülkelerin giriş kuralları gerektiğinde ülkelerin resmi merciler tarafında değiştirilebilmektedir. Dolayısıyla seyahatinizi planlarken bu kurallar için resmi kaynakları kontrol etmeniz gerekmektedir. Daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Ucuslar TR 3 12

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir