featured

“Pegasus Flex” ile biletinizi özgürce değiştirin

Pegasus Hava Yolları, seyahat planları sıkça değişen misafirleri için biletlerini istedikleri yön ve tarihe ceza ödemeden değiştirebilme hakkı sunmaya başladı. Pegasus’un yeni hizmeti “Pegasus Flex”i biletleme sırasında satın alan misafirler, uçuşlarına iki saat kalana kadar ceza ödemeden biletlerini sınırsız değiştirme hakkına sahip oluyor.
Biletlerini önceden satın alarak en uygun fiyatları yakalamak isteyen ancak seyahat planları sıkça değişen Pegasus misafirlerinin artık endişe etmesine gerek yok. Misafirler, biletlerini alırken Pegasus’un yeni hizmeti “Pegasus Flex”i seçerek, seyahat planlarını değiştirmeleri gerektiğinde biletlerini ceza ödemeden diledikleri yöne ve tarihe dönüştürebilecek.
Pegasus’un yeni sınırsız bilet değiştirme hakkı “Pegasus Flex”e sahip olmak için flypgs.com’dan bilet alırken Pegasus Flex kutusunu işaretlemek yeterli. Yurt içi uçuşlarda 9,99 TL’den yurt dışı uçuşlarda 9,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satın alınabilen “Pegasus Flex”, aktarmalı uçuşlarda da geçerli. Misafirler, “Pegasus Flex” ile yaptıkları değişikliklerde eski uçuşları ile yeni uçuşları arasında fiyat farkı varsa yalnızca bu farkı ödeyerek yeni biletlerini alabilecek ve değişiklikler için ceza veya kesinti ödemeyecek. Bilet alırken “Pegasus Flex” ürününü de satın alan misafirler, biletlerini uçuşlarına iki saat kalana kadar sınırsız değiştirme hakkına sahip olacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir