featured

Ordu-Giresun Havalimanı’ndan yurt dışı uçuşları başlıyor

 

Ordu Giresun Hava Limanında yaz tarifesi başladı. Uçakların yaz tarifesine geçmesiyle birlikte Ordu Giresun Hava Limanında da sefer sayıları arttırıldı.

Türk Hava Yolları Ordu Giresun Havalimanı’ndan İstanbul Yeni Havalimanı’na Ramazan ayı süresince günde karşılıklı iki uçuş gerçekleştirecek. THY uçuş sayısını Mayıs ayında 3’e, Haziran ayında da 2’e yükseltecek.

Anadolu Jet Ordu Giresun Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen’e bugünden itibaren günde karşılıklı 3 uçuş icra edecek.

Ankara’ya her gün bir sefer düzenleyecek olan Anadolu Jet, İzmir uçuşlarını da haftanın Salı ve Perşembe günleri gerçekleştirecek.

Pegasus Hava Yolları Ordu Giresun-İstanbul uçuşlarını Ramazan ayı süresinde günde bir kez gerçekleştirecek. Pegasus Ramazan ayından sonra sefer sayısını günde ikiye çıkartacak.

YURT DIŞI UÇUŞLARI HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Yaz sezonunda THY ile Sunexpress Ordu- Giresun’u Avrupa’ya bağlayacak. Ordu Giresun Havalimanı’ndan yurt dışına ilk uçuş 21 Haziran tarihinde başlıyor. Sunexpress Hava Yolları Almanya’nın Duesseldorf Kenti ile Ordu Giresun’a haftanın Salı günü karşılıklı uçuş icra edecek.

Türk Hava Yolları Ordu Giresun Havalimanı’ndan Almanya’da 3, Avusturya’da da 1 noktaya direkt uçuş düzenleyecek.

THY’nın Ordu Giresun’dan Hamburg seferleri 26 Haziran Pazar, Salzburg seferleri 1 Temmuz Cuma, Frankfurt seferleri 8 Temmuz Cuma ve Münih seferleri de 31 Temmuz Pazar günü başlayacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir