featured

Onur Air’e Şok Şok…

Onur Air’e Fraport Tav Antalya tarafından alacaklarına karşılık açılan icra takibi doğrultusunda  8 uçağının satış talebi gereği seferden men edilmelerine karar verildi.

Seferden men edilen uçakların Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından uçuşları ikinci bir talimata kadar durdurulduğu belirtildi.

İşte SHGM tarafından Alınan O karar;

Antalya Genel icra Dairesi’nin 07.06,2021 tarihli ve 2020/254458 sayılı yazısı

İlgi’de kayıtlı yazı ile Antalya Genel icra Dairesi’nin 2020/254458 esas sayılı takip dosyasında bahsi geçen TC-OBK. TC-OBS. TC.OBU. TC.OBY. TC-ODB. TC-OEA, TC-ONJ, TC-ONS tescil işaretli hava araçlarının, alacaklı Fraport Tav Antalya Terminal işletmeciliği Anonim Ortaklığı vekili Av. Burçin KARAN’ın satış talebi gereği seferden men edilmelerine karar verildiği belirtilerek gereğinin yapılması talep edilmektedir.

 Söz konusu karar gereği; Türk Sivil Hava Aracı Sicilinde Onur Air Taşımacılık A.Ş.’nin sahibi ve işletmecisi  olduğu  TC-OBK. TC-OBS. TC.OBU. TC.OBY. TC-ODB. TC-OEA, TC-ONJ, TC-ONS tescil işaretli hava araçlarının uçuşları ikinci bir talimata kadar durdurulmuştur.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ onur air haciz

©AirlineHaber

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

87 Yorum

  1. 3 yıl önce

    Hayirlisi olsun dusene tekme vurmak adettendir Ayt fraport yillarca para kazandigi sirketin tokezlemesini beklemis

    Cevapla
  2. 3 yıl önce

    Devletin artık bu duruma el atıp gerekirse destek olması gerekiyor maalesef gerek bunca yıllık geçmişi olan Onur Air olsun gerek bunca çalışanın kaderi bu şekilde sonuçlanmamali özel hava yolu şirketleri desteklenmesi gerekirken yeni sirketlerin açılması gerekirken mevcut şirketlere bile sahip cikilmiyosa burada adalet ve kalkınmadan bahsetmek mümkün değil Allah yardımcıları olsun onur airin

    Cevapla
  3. iki tanesine Thy Teknik haciz koydurtmustu zaten..

    Cevapla
  4. 3 yıl önce

    Onurair bir zamanlar Türkiye’nin en büyük özel havayolu şirketiydi. En iyi maaşı veren olmasada gününde maaş verdiği için ( bunu da anlamış değilim sanki bir lütufmuş gibi ) tercih edilirdi. Kötü yönetim ne hale getirdi şirketi. Yıllardır insanlar maaşlarını zamanında alamıyor. Çalışanların alacakları halen içerde. Para kazanırken bu paralar nerelere gidiyor da en küçük bir krizde dahi şirketler sıkıntı yaşıyor. SHGM şirketleri mali açıdan daha sıkı denetlemeli, teminatları artırılmalı kısacası patronları koruduğu kadar çalışanları ve paydaşları da korumalı. Türk sivil havacılığının geleceği Ulaştırma Bakanlığı ve SHGM’nin elinde. Düzen böyle devam ederse daha çok havayolu batırılır daha çok çalışan mağdur edilir.

    Cevapla
  5. 3 yıl önce

    Onur Air in İranlı bir iş adamına satıldığı ve 1 haftaya açıklanacağı söyleniyor aslı varımdır bilgisi olan paylaşabilir mi

    Cevapla
  6. 3 yıl önce

    Yandaşın her türlü borcu harcı silinir, karşılıksız krediler verilir ama kendi havacılığına destek verilmez gerçekten insan hayret ediyor! Ödesinler Tav’ın borcunu, şirketi de İranlıya mı satıyorsunuz Katarlıya mı hadi artık.

    Cevapla
  7. çalışanlarının hakkını yediyseler hak etmişler müstehak olmuş Allah büyüktür

    Cevapla
  8. 3 yıl önce

    Nasıl özel haber diyorsunuz? Tüm gazeteler+sosyal medya haberi zaten verdi. Bu kadar da atılmaz ki!

    Cevapla
  9. Insanlarin calistigi aylarin parasini bile odemediler. Bunu goren bir tane devlet kurumu yok mu?

    Cevapla
  10. 3 yıl önce

    Bunca zamandır bekliyoruz bir ümitle hala bekliyoruz, şirketimize yıllarımızı verdik iyi zamanında kötü zamanında, böyle olmamalı tüm çalışanların, çalışmak için evinde bekleyenlerin hakkında hayırlısı olsun.

    Cevapla
  11. 3 yıl önce

    Ben eminimki patronumuz bu zorluklarla savaşıyor. Batırsaydı çoktan batırırdı şirketi. Batacak olan şirkete neden para yatırıp hissesini satın alsınki? Airline haber herzamanki gibi kargaşa çıkarmaya çalışıyor. Ben umutluyum… yıllardır şirket batacak diye haberler çıkıyor ve her zamanki gibi onur Air krizleri fırsata çeviren bir şirket olarak Buradan da sıyrılacağına eminim.

    Cevapla
  12. 3 yıl önce

    Herkese geçmiş olsun. Özellikle yeni işe girenlere

    Cevapla
  13. 3 yıl önce

    Malum havacılık sitesi niye yazmıyor bu haberi? Merak ettim. Yönetici diye orada koltukları işgal edenler neredeler? Gece gündüz bağır çağır ederlerdi bize, dünyanın en büyük havayolunun sahipleri gibi davranırlardı. Hepsi boş balon misali, bir tane müdür,başkan açıp tekefonu bu süreçte personeline tek bir bildirim yaptı mı? Yapmadı, alayı yönetici bozuntusu, o kadar.

    Cevapla
  14. 3 yıl önce

    Tav a bak sen yıllarca kışın bile ekmek yedin sabrette ucusa baslasın adamlar ne bu aç gözlülük? T1 dedin gittik 2 dedin gittik acmadın terminali elk su personel parası vermeyeyim diye olur dedik kontuarları gec actık ses etmedik gate bulamadık ses etmedik , azıcık tökezledi çak celmeyi!!! Aferin , borsadaki tüm hisseleri satıyorum elimdeki inş sen daha beter olursun

    Cevapla
  15. 3 yıl önce

    el kemal kaptan ne yapicak onur airdeki simdi ?

    Cevapla
  16. 3 yıl önce

    Arkadaslar malum site tabiki yazamaz cunku onur airden reklam aliyor !!! yaptiklari anlasma bence uzun vadeliydiki halen onur air ucuslarimiza bilet alin diye reklami cikiyor ne kadar traji komedi ya

    Cevapla
  17. 3 yıl önce

    Aslanım bari ismini de yazsaydın keşke. Patronun seni anında kaptan yapardı:) Bu arada kendi hissesini almanın bir taktik olduğunu öğren sonra buralara yorum at

    Cevapla
  18. 3 yıl önce

    Sözcü’deki habere göre ; Onur Air’in Antalya Fraport TAV’a borcu 526 bin Avro borcu varmış. Fraport’un elinde Onur Air’in 500 bin Avroluk teminat mektubu bulunuyormuş. Yani Fraport’un alacağı sadece 26 bin Avro ve karşılığında 145 milyon Avro değerinde 8 adet uçağa haciz??? Kantarın topuzunu kaçırmışlar. Bir zamanlar ülkemizin en büyük özel havayoluna çok yazık oldu.

    Cevapla
  19. Yeter artık bilgilendirin bizi! Kanser olucam sıkıntıdan.

    Cevapla
  20. 3 yıl önce

    Üst yönetimin istisnasız tamamı hala çalmaya devam eden başta enver arslan denen bir ayağı çukurda olan müslüman evladı… bunlar çaldıklarının onda birini şirketin kasasına geri koysa sıfırdan bir havayolu şirketi kurulur..

    Cevapla
  21. 3 yıl önce

    AtlasGlobalde yüzlerce çalışan senin gibi düşündü ve çoğu şuan işsiz. Sana bir tavsiye; şirketin sahibi sen değilsin şirketteki geleceğin patronun iki dudağının arasında kim olursan ol hangi koltukta oturursan otur, işini düzgün yap, arkadaşlarını satma, o koltukta sonsuza dek oturacam zannetme ve son söz patronların yüzde 99’u nasıl yaparım da çalışana daha az para veririm zihniyetindedir bunu da aklından çıkarma.

    Cevapla
  22. 3 yıl önce

    Biriniz’de bir insanlik yapip Airporthaber’e haber versin,tazik size!Cok ayip..

    Cevapla
  23. Bu şirketin bu duruma gelmesini en önemli kişisi TİTREK Enverdir. Çaldı sadece. Fi tarihindede bu şirketle Rusyaya uçuşlar düzenlemişti. Şirkete bayağı bir borç takmıştı.En son oğluna ve sevgili kardeşi Hikmetin şirketlerine bayağı bir para kazandırdı.Cankut beye yazık oldu. Ama böyle At hırsızlarını yanına almamalıydı…

    Cevapla
  24. 3 yıl önce

    Dilegimiz biz yanilalim,bizim tedirginligimiz olsun ve Onur Air yoluna devam etsin insallah ama ya yanilmazsak bu kadar kisi hakkini hangi sirketten alacak?Gecmiste de yakin zamanda da bunun ornekleri mevcut! Zamaninda birlik olamazsaniz (hic bir zaman olmamistir ama) hic bir yaptiriminiz da olamaz.Devam ederler ve sadece seyredersiniz..

    Cevapla
  25. 3 yıl önce

    ne abarttınız be yok yönetici yok bilmem ne. yöneticiler hep böyleydi bişey değişmedi . corona ve suudi arabistan sebebiyle onurun batması zaten çok belliydi diğerleri azcık etki etmiştir sanki en büyük sebep onlarmış gibi. onur air sankii şuanki havalimanında eskisi gibi operasyon yapabilecekmiydi. hac umre kurtarıyordu adamları o gidince anında battılar mortingen strayze. tazminatınızı almaya bakın onun dışında bi iş olmaz.

    Cevapla
  26. 3 yıl önce

    Sefa bey sizin istihbaratınız kuvvetlidir lütfen bilgilendirin bizi ne olacak bu şirkete işsiz mi kalıcaz napıcaz

    Cevapla
  27. 3 yıl önce

    Değerli arkadaşlar Devlet destek versin vesaire diye yazmışsınız ama tamam devlet destek versin ama bir de olayın bu boyutunu düşünün!1: Bu şirket en az 20 yıl Saudia Arabistan da operasyon yaptı! İki seneyi de saymazsak en az 10 uçak ile orada görev yaptı. 2: Uçaklar Onur’un ekipleri ile beraber saat bazlı garanti saat kapsamında kiraya verildi! Yani uçmasalar dahi paralarını aldılar.3: Yıllarca ekiplerden kısmaya kalktılar Arabistan’da ki cabin ekiplerinin kaldığı oteli sizlere anlatmama gerek yok herhalde, kısacası bir o kadarda personelin üstünden para kazandılar. Ayrıca Saudia Arabistan ile anlaşmaları gereği verilen ekip harcırahlarının yüzde 70 oranında keserek harcırah verdiler ve oradan da yine milletin üstünden para kazandılar. Örnek olarak şahıs bazlı günlük harcırah 350 usd ise ekiplere 100 usd verdiler. 4: Bu operasyonların haricinde bir de yaz operasyonları vardı. Bodrum-Antalya-Dalaman gibi ! O uçuslarda charterdı birde oradan kazandılar. 5: Ayrıca bir de Onur’un teknik tarafı var orayı hiç saymıyorum. Kısacası Çeyrek asırlık bir şirketin çalışanlarına bir sene dahi maaş ödememesi, onları mağdur etmesi hiç bir şekilde anlaşılır bir durum değil. Matematiğinizin iyi olması önemli değil kısa bir hesapla bu şirketin ne kadar kazandığını ve o paraların buharlaştığını hesaplaya bilirsiniz.

    Cevapla
  28. 3 yıl önce

    Çatır çatır Rusya operasyonu başlamışken halen bunlar kılını kıpırdatmıyorsa, bu iş bitmiş demektir. Ulan delikanlı gibi çıkın şu insanlara bir açıklama yapın 1 Temmuzda millet şirketin kapısına dikelecek planınız ne.

    Cevapla
  29. 3 yıl önce

    bu saatten sonra bi cacık olmaz bu şirketten…haydi geçmiş olsun cümlemize…başka şirketlerde görüşmek ümidiyle.

    Cevapla
  30. 3 yıl önce

    arkadaşlar onur air uçan kuşa borcu var. büyük ihtimal icralar kapıdan bacadan yağıyor bu sebeple kimseden ses soluk çıkmıyor. bu işin tek sorumlusu şirketin sahibidir. başkasında boşa sorumluluk aramayın. parayı yöneten kimse sorumlu odur. uzun lafın kısası bu iş bitmiştir. onur air ın tekrar havalanması için aynı atlastaki gibi 40-50 milyon dolar para lazım bence. bu parayı kimse vermez. ayrıca devlet turizm bakanının kardeşinin şirketine yardım etmedi onur kim oluyor. onur air ın uçakları atatürk de bir süre daha beklerse çürüyecek. bu uçakları sırf havalandırmak için bakımları bile milyon dolarlar demek. pilotların eğitimleri yine öyle. tipteki arkadaşlar size söz verenlerden gidin paralarınızı isteyin. şunuda ekleyelim. havacılıkta batan şirketi satın alma gibi bir usul yoktur. zaten yeni şirket kursan çok daha ucuza kurabiliyorsun. tekrardan geçmiş olsun.

    Cevapla
  31. 3 yıl önce

    Enver arslan son nefesini verirken amerikan usdlerini bir tarafında götürürsün inşallahhhhh

    Cevapla
  32. 3 yıl önce

    HavaSen gibi bir kurum Atlaszedeler için yaptıklari ile ortadadır. üye olun, hakkınızı aramanın başka yöntemi varsa onu da yapın. ancak, HavaSen bu işi organize ve etkili olarak yapıyor. Onur iflas etti. neden hala göremiyorsunuz?

    Cevapla
  33. 3 yıl önce

    Onurair yeni kadrosu ile gümbür gümbür geliyor.

    Cevapla
  34. 3 yıl önce

    Kapak yolda ;)

    Cevapla
  35. 3 yıl önce

    Mevcut iktidarın kapısından içeri giremeyen şahıs diğer partileri aşındırıp kendine bir yer bulmuş, reklamını aldığı batan şirketlerin haberlerini yapmaktan acizdir nitekim.

    Cevapla
  36. 3 yıl önce

    Hayir shgm ne bekliyor ? Neden hala sertifikasi var bu sirketin neden hala shgm part 145 sirketleri listesinde onur air teknik var ?

    Cevapla
  37. 3 yıl önce

    Onurairin borçları 2019 ve öncesine dayanmakta. Kazandıkları onlarca geliri resmen buhar ettiler. 16 aydır personele ne bir açıklama ne bir ödeme yaptılar. Bırakın ödemeyi dava açanlara bizim size borcumuz yok dediler. Kısacası Onurair patronu ve yöneticileri hırsızdır. Alın teri nedir bilmezler. Ama hem kendileri hemde kıymet verdikleri kim varsa bize yaşattıklarının mislini yaşamadan can vermesin. Hem burda hem öteki dünyada inim inim inlesinler.

    Cevapla
  38. At yalanı …. Yim inananı

    Cevapla
  39. 3 yıl önce

    Neden Son on yılda Türkiye’de 4 tane köklü havayolu şirketi iflas etti? Kim bunların önünü açtı?

    Cevapla
  40. 3 yıl önce

    Ali Sabancı yıllar önce “Türkiye’de sadece 3,5 havayolu şirketi kalacak” demişti. O zamanlar millet ağzı dışındaki yerleri ile gülmüştü. Hayret; herif haklı çıktı ya?…

    Cevapla
  41. 3 yıl önce

    Bu kan emici yöneticilere karşı biran önce birlik olmazsanız, haftaya bugün 3 ün 1 ni alırsınız Onurcular… Benden söylemesi?

    Cevapla
  42. 3 yıl önce

    Sen hiç düşündün mü 25 senedir Arabistan’da operasyon yapan bir şirket ay da kemiksiz kasasına ne atmıştır acaba? En son 30 civarı bir uçağı vardı Arabistan da ise 9-10 uçak olsun ve bunlardabüyük gövde uçaklar. Her uçaktan birmilyon dolar kalsa ay da 10 milyon dolay eder!! Yıl da 120 milyon dolar eder, peki 25 yılda kaç milyar dolar eder hesapladın mı? Daha diğer charter uçuşlarını saymıyorum. Lütfen kendimizi kandırmayalım. Ve bu şirketin sahibinin hali hazırda Rusya da metro air adında hava yolu şirketi var, Bulgaristan da keza yine aynı şekilde şirketi var. Yani istese bu şirketi istediği gibi tekrar ayağa kaldırır! Ama sizce batması mı mantıklı yoksa batmaması mı? Bir de hep mi tesadüf! Sayın genel müdür nereye gitse o şirket batıyor:) çok ilginç tesadüf…….

    Cevapla
  43. 3 yıl önce

    Onur Air yetkililerinden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:“Pandemi başlangıcında bu krize direnebilmek için uçmama kararı aldık. Kısa süre sonra da uçuşlara başlamayı planlıyoruz. Bu süreçte ikram kuruluşları, tüm terminal işletmecileri, yakıt firmaları, yer hizmetleri kuruluşları, DHMİ, SHGM, ve IGA gibi sektörün tüm kurum ve kuruluşları ödemelerin yapılması için uçuşların başlamasını beklerken, yıllardır sorunsuzca çalıştığımız, sadece 2019 yılında 14 milyon Euro ödediğimiz Fraport TAV firmasının böyle bir hamlede bulunması bizi üzmüştür. Ayrıca firmada bulunan 500 bin Euroluk teminat senedimiz de işleme konmadan direkt olarak icraya verilmiştir. Onur Air olarak kısa süre sonra uçabilmek için planlamalarımıza devam ediyoruz.”

    Cevapla
  44. 3 yıl önce

    Gerçekleri yazıyorsunuz. tüm mesajlarımızı yayınlıyorsunuz. Sağ olun var olun. Dürüst bir yayıncılık anlayınız var. Malum site gibi taraflı değilsiniz.

    Cevapla
  45. 3 yıl önce

    Kusura bakmayın ben belirli yerden ücret aldım ondan yazmak zorundayım. Lütfen kusuruma bakmayın. Artık yazmayacağım

    Cevapla
  46. 3 yıl önce

    Efsane geri dönüyor…şimdiden yalakalıklara başlayın resepsiyon önünde traşlı takım elbiseli önünüz ilikli bekleyin sırayla asansörle yukarı kata alıcaz sizleri…

    Cevapla
  47. 3 yıl önce

    Biz çalışanız , emekçiyiz! Ama yemin ederim biz Onur Air i sizden daha fazla sevdik!!!!

    Cevapla
  48. 3 yıl önce

    Biliyormusunuz ? Siz paramızın üstüne yatıp okey oynarken viski çekerken, biz hasta çocuğumuzu doktora götürebilmek için , evimin bir fatırasını ödeyebilmek için yada başka bir ihtiyacım için ondan bundan para dilenirken siz ne yapıyordunuz? Çoluğunuz çocuğunuzdan çıksın İnşallah!!!

    Cevapla
  49. 3 yıl önce

    Uyuduğun her dakika uyku haram zıkım olsun.

    Cevapla
  50. 3 yıl önce

    sahi by tosunun kaç oldu kapısına kilit vurduğu şirket sayısı .utanmaz reziller çalışanların emeğini alın terini çaldınız ve kaçıyorsunuz. zehir zıkkım olsun o insanların alın terleri karşılığı . hukukun üstünlüğü By Baganadan yana olunca çalışan garibim emekçiler ne yapsın. iki yakanız bir araya gelmesin başka ne deyim

    Cevapla
  51. 3 yıl önce

    ağzına yüzüne bulaştırdın. çakma ekibinle birlikte kbb doktorundan çıkamayacaksınız. çınlamalarınız ömür boyu sürecek. yüzüne gülenler, arkandan küfür ediyor

    Cevapla
  52. 3 yıl önce

    Haberin tamamını tam vererek “tarafsız” olduğunuzu herkes gördü. Her zaman doğruları yazan haber sitesi

    Cevapla
  53. 3 yıl önce

    başlayan ikinci perde şirketin batışı  Fraport Tav a olan borcunu öde rezil ettiniz şirketin adını

    Cevapla
  54. 3 yıl önce

    Ben size yalancı dedikçe ken editörleriniz kendi sitenize övgü mesajı yazıyor. Muhteşemsiniz yalancılar ???

    Cevapla
  55. 3 yıl önce

    Arkadaşlar. Temmuz ortasını bekleyin. Demedi demeyin. Sürpriz var…

    Cevapla
  56. 3 yıl önce

    Trollük yapmayın kardeşim, bildiğiniz birşey varsa ya açıkça paylaşın, ya da troll çenenizi kapatın. Zaten milletin canı burnunda.

    Cevapla
  57. 3 yıl önce

    Dost olmak çok zordur bu camiada haberin olsun..Mayis 3.hafta dan sonra şimdi de Temmuz ortasinimi bekliycez..Eee zaten yaz bitimine kac ay kaldi.Şirket satildi satilacak söylentileri var insallahh satilmistir da hepimiz alacaklarimizi aliriz.Tum yöneticilerin degişmesi dileğiyle o zaman umutla bekleyelim!!!

    Cevapla
  58. 3 yıl önce

    ONURLU teknisyen dostlarim emeklerinizin hakki HIRSIZ engin A. Ve cetesindedir gidip isteyin.

    Cevapla
  59. 3 yıl önce

    Ercan Peksatıcı senide anılarınla anmyacağımız kesin…

    Cevapla
  60. 3 yıl önce

    Onur air ile ilgili gayet güzel duyumlar var.Temmuz ortasında uçuşlara başlayacağı ve şirketin ortaklık görüşmelerinde sona geldiğini duydum.Umarım bu duyumlar doğrudur ve binlerce kişi mağduriyetten kurtulsun

    Cevapla
  61. 3 yıl önce

    Kaç aydır, iranlılara satıldı, yok ambargo yok para yatmadı yok vaz geçildi. Hep aynı plağı sarıp sarıp ÇALMA alışkanlığından kurtulmayan bir Onurair sahibi, CEO’ su ve diğer yöneticileri var. Bizim gibi arafta kalanları bulup, elleri kolları zaten bağlı, ara sıra bir hava verir şişiriz, aba altı sopa gösterir sustururuz deyip sözde kendilerinide çok zeki sanan kan emiciler, alın teri ve emek HIRSIZLARI var burda. Var olan uçakların bile kadameli olarak eylüle kadar belki uçabileceği Teknik tarafından söylenirken Ağustos’ta tam kapasite ile uçabileceğini söyleyen, İran ile %49/%51 ile satış yapılıp buna istinaden protokol yapıldığı söylenip ama para yatınca resmi işlemlere başlanacağı (son 12 aydır hep buna benzer söylemler!!) Alıcının isminin söylenmesini istemediğini, personel maaşlarının Ağustos ortalarında yatırılacağı söylenerek acaba ne yapılmak isteniyor. İnsanların son ana kadar son ümitlerinide elden alacak kadar profesyonel ötesi olmuşlar. Şeytana bile iş bıraktıror bunlar. 2019 ve öncesi charter uçuşlarından elde edilen kazançlar sanki hiç olmamış gibi şirket hep zarar ettik deyip duruyorlar. Şirketi kapatmak isteyen bir patron fakat şirletin borçlarına ortak olan başta CEO ve yöneticiler ise bu işten sıyrılma hesabı ile onca çalışanın aylarca üzerine basarak planladıkları gibi devam etmekte sanki. Benim öngörüm sayın CEO yakın zamanda uçmak yerine kepenk kapatmaya ve business classta Y. Dışı seyahati için hazırlıklarına son gaz devam ediyor gibi. Bizler ise hala bir araya gelip, bir türlü toplu hareket edemedik ve bu sonu 16 aydır hazırlamaları için ister istemez bunların işini hafiflettik. Ben şahsen alın terimi helal etmiyorum, umarım bizlere yaşattıklarını kendileri ve sevdikleri görene kadar yaşarlar. Mezarda da kemikleri sızlar umarım….

    Cevapla
  62. 3 yıl önce

    Hadi gözünüz aydın onurcular %51 satılmış ATA Airlines sahibine imzalar atılmış. İran lı iş adamıBari üst yönetimden güzel bir değişik yapsalarda kokusmuslardan kurtulursunuz.

    Cevapla
  63. 3 yıl önce

    Yıllardır personelle t.. Şak geçiyorlar, yok çinlilere, araplara, iranlılara, endonezyalılara, ona buna satıldı diye. Şirket mi ortalık o.. Pusu mu belli değil. Ciddeyetin bittiği bir firmadan hayır gelmez. Sonu belli şirket iflaza gider bizde alacaklarımızın arkasından ona buna beddua okuruz ama, ne patronun nede yöneticilerin s. Kinde olmaz. Topunuzu Allah kahretsin vicdansız karektersizler

    Cevapla
  64. 3 yıl önce

    Hala aynı muhabbet. Küfür etsem Onurair e yayınlarsınız değil mi ? Haber eksik ve yanlı. Yazıklar olsun haber anlayışınıza sizin. Sizler haberci yada gazeteci değilsiniz.

    Cevapla
    • Yönetici 3 yıl önce

      Merhaba şerefsizler başlığı ile yorum yapmaya çalışan Bay Şerefsiz; Habere eksik ve yanlı diyorsunuz. Bu haberin bize ait olmadığını ve alıntı koyduğumuzdan haberiniz bile yok. Bir konuda haklısınız. Gerçekten bizler haberci veya gazeteci değiliz. Bizim kadromuzun hepsi havacılığın içinden gelmiş kişilerdir. İçerisinde bir tek havacı kökenli kişi olmayan haber siteleri ile bizi sakın mukayese etmeyin. Çünkü Onlar gazeteci ve haberci biz ise havacıyız. Benim ismim Sefa İnan Lütfen sizde gerçek isminizi yazın ki kiminle muhatap olduğumu anlıyayım. Korkmayın sizin seviyenize düşmeden sadece edep ve terbiye konusunda ahkam keseceğim.

      Cevapla
  65. 3 yıl önce

    fırsatını bulan gidecek. inanmayanlar gözleri ile şahit olacak. bu şirkette kalanı s.ksinler!!!

    Cevapla
  66. 3 yıl önce

    namusu maaşı kadar olan uçuş işletme, burda mı? tamaaaaaaamm!

    Cevapla
  67. Yöneticileri beğenmeyebilirsin, İstifaya davet edebilirsin.Ama namusuna , şerefine hakaret etmek.Bu sitesinin bunu yayınlaması da çok çirkin.

    Cevapla
  68. 3 yıl önce

    şikayet var sayfasına bakarsanız eğer, bilet ücretlerinin iadesi yapılmayan onlarca şikayet var. Kuveyt’e başlıyoruz dedi, Trabzon’a başlıyoruz dedi, Bodrum’a başlıyoruz dedi; hangisine başladı? Yarın bedava sefer başlatıyoruz desen, sana güvenip kim otel rezervasyonu yapıp, seyahatini planlayacak? Hadi diyelim ki sana yolcu çok, yolcuya uçak firması çok, peki İstanbul’da, Antalya’da base olan her personel sizce buraların yerli halkı mı yoksa size güvenip ailesinden kopup gelip hayatta kalmaya çalışan insanlar mı? Hadi diyelim ki siz kimseye sonsuza kadar “bu şirket ayakta kalacak, sizi işten çıkartmayacağız” diye bir güvence vermediniz herkesin kendi tercihi diye kabul edelim; peki ya “ha başladık ha başlayacağız” gibi sözlerle insanları bilinmezlik içerisinde bekletip, İstanbul’daki, Antalya’daki evlerinde bir daha yaşayıp yaşamayacakları belli olmadan boş boş kira ödetmek doğru geliyor mu? Tip eğitiminden sonra ne sizi ne de personel arasındaki seviyesiz laçka ilişkiyi kaldıramadığımdan kaçtım ama, yine de her ne olursa olsun insan ümidiyle oynamak, bekleyişe sokmak günahtır. Umarım siz başarırsınız da, biz utanırız, bekleyen insanlar beklediklerine kavuşur.

    Cevapla
  69. 3 yıl önce

    Yok ATA airlines yok %51 yok ön protokol :)))) bunların hepsi oyalama çabası ne anlaşma var ne bir şey, sivil havacılık AOC yetkisini dondurdu bile, pazartesi iş başı diyerek koyunları gütmeye devam ediyor, eee malum koyunlar 1,5 senedir ağzını açmadı :)) meeeeeee

    Cevapla
  70. 3 yıl önce

    17 aydır mağduruz. Maddi manevi huzurumuz göçtü. Bu alçak hırsızlar yüzünden aile, çoluk çocuğumuzla huzurumuz kalmadı. Allah razı olsun siz hep bizleri bilgilendirdiniz. Şimdi diğer malum sözde haber sitesi gibi bunlara bel bağlayıp yalakalık yapmadığınız için size bir daha Onurairin sözde yönetimi yada patronu cevap vermez. Ama Shgm veya DHMİ veya Ulaştırma Bakanlığı yetkililerine bunların gerçekten hafta ibsöyledikleri gibi şirketi satıp satmadıklarını, operasyona Eylül ayında başlayıp başlamayacaklarını bir sorsanızda bnilere varan ve 17 aydır arafta bırakılan bizlere bir ışık tutsanız….

    Cevapla
  71. 3 yıl önce

    Kız serap keyfin nasıl bir yıl sana yetip arttı… Ayağı uğurlu serap sevgiler

    Cevapla
  72. Arkadaşlar bu satış haberi T. Tosun paşanın bir oyunu. Bir maaş daha alabilmek için uğraşıyor. Haram olsun.Zamanında patron dahil yönetimdekiler maaş kuru 4 tl yada 4.5 tl den sabitlensin derken, bu Tosun paşanın yüzünden 3.75 e düşürüldü.Bu adamdan fayda gören şirket var mı bu güne kadar.Ama fayda gören kişiler var. Hosteslere sorulsun!!!

    Cevapla
  73. 3 yıl önce

    Giriş kartlarımızı açtırdın mı Tosun paşa 2 gün sonra gümbür gümbür geliyoruz da, inşallah bir fırıldaklık düşünmemişsindir halen bir bilgilendirme yapılmadı, kıllanmaya başladık…

    Cevapla
  74. 3 yıl önce

    Artık Flightradar da şirketin adı gözükmüyor. Bence battı :(

    Cevapla
  75. 3 yıl önce

    1 temmuz oncesi calisanlarin durumu hakkinda bir aciklama yapacakmisiniz

    Cevapla
  76. 3 yıl önce

    aklına gelen başına gelecek

    Cevapla
  77. 3 yıl önce

    Şunu anladım ki Allah düşürmeye görsün. Allah kimseyi yönetici olarak çalışanlarla imtihan etmemiş. Dünyanın durumu ortada Ben böyle bir ortamda , allahim insallah işten atılıp haklarımı alabilirim diye dua ettim aldım. (Başka bir sirketten)Yok 17 aydır, yok uçuşlar ne zaman başlayacak. Allahim hiç haber izlemiyorsunuz. Ucmayan sirket bir tek sizi mi süründürüyor. Müşteriler havaalanlari vergi borçları bankalar. Adamlar nelerle boğuşuyor kim bilir.

    Cevapla
  78. 3 yıl önce

    Hadi lan bak işine pırasacı, biz yıllardır bu şirket deli gibi para kazanırken sizin gibi beceriksiz yöneticilerle imtihan oluyoruz ya onu niye söylemiyorsun, boku personele atın, millet daha ne yapsın 1.5 senedir bir açıklama yok, para yok, umut yok, borç çok kalkmış kralcılık yapıyorsun, kapat o iğrenç çeneni.

    Cevapla
  79. 3 yıl önce

    Herkez 5 temmuzda şirkete gelip kart bassın. Bu TTosunun ne yapacağı belli olmaz.

    Cevapla
  80. 3 yıl önce

    By teknisyen Düşmanı yönetici baş harfi i olan çok uğraştın teknisyenlerle ama orası sanada kalmadı sen de rahat uyuyamıyacaksın çok kişinin ahını aldın yalan dolanlarınla çoluk çocuğun hakkını yedin senide allaha havale ediyoruz.

    Cevapla
  81. 3 yıl önce

    Bu şirketi bu hale sokanlar huzurlu bir şekilde uyuyorlarmı acaba yüzlerce kişinin ahı var yüce allah bukadar kişinin hesabını birgün sorar.personelen maşını emeginin karşılığını vermeden başka şirket kuruluyor valla iyi vicdan varmış sizde çıkarıyorsanız çıkarıyoruz deyinki herkes şimdiden iş arayışına geçsin devam edilecekse devam ediyoruz deyinki millet rahat etsin herkesin psikolojisi bozuldu herkesin hükümlü olduğu baktığı kişiler var allah herkese yardım etsin inş

    Cevapla
  82. 3 yıl önce

    Asla iyi Niyet aramayalım. Bir şirket çalışanına 17 aydır bırakın parayı 3 satır açıklama yapmıyorsa, yalan dolan haber yayarak kendi hedeflerini gerçekleştirmeye çalışıyorsa, bunda nasıl iyi niyet aranır? Bu yapılanlar tamamen kötü niyet, kötü zihniyet, çalışanını sömüren ve utanmadan yıllardır hem çalışanını hemde devletini soyan idarecilerin alçaklığı, şahsiyetsizliği, bu ülkenin yüz karası olan insan müsvettelerine aittir. Hala yurt içi ve yurt dışındaki çok zor durumda olan diğer şirketlerle, hiç kimsenin personelini onurairin şu yaptığı alçaklığı ile kıyas eden basiretsiz, ferasetsiz, gözleri kör, kuşakları sağır olan (fo) arkadaşlar varken bizim yöneticilerin iştahını kabartıp iliğimize kadar bizi kurutmalarına yol açmaşarı şaşırtıcı olmasa gerek. Bu sözde FO isimli ne olduğu belirsiz haysiyet yoksunu kişi belki gündelikçi bir arkadaş, karnı tok, derdi yok… Yemlenmese böyle konuşamazdı… Onurair isim olarak hep güzel anılacaktır ama ne sahibi, ne yöneticileri nede sözde yöneticiliği sadece makam için, bir kızak daha takma ve onun avantajlarını kullanmak için 17 aydır tek bir ses tek bir açıklama duymadığımız Uçuş İşletmedeki sözde meslektaşlarımız sizide en iyi şekilde anacağımızdan şüpheniz olmasın…

    Cevapla
  83. 3 yıl önce

    Yazımda sözde Fo diye atıfta bulunduğum kişi Fo değil Misafir adlı kişiye cevap olarak yazılmıştı. Yoksa Fo veya kpt hepimiz aynı geminin içinde arkadaşlarız. Ama onurair yöneticilerini savunan kpt olsun fo olsun anlamak mümkün olmuyor maalesef.

    Cevapla
  84. Benim adım Tosun. Okuyana kos..Bu nedenle bana inanmayın gidin ayın 5 inde kartlarınızı basınnn

    Cevapla
  85. 3 yıl önce

    AOC gitmeden gazlamanın peşindeler ama etrafta o kadar büyük keriz var mı bilemem!

    Cevapla