featured

NATO’dan Baykar’a sürpriz ziyaret

 

Bakyar’ın yerli ve milli imkanlarla ürettiği İHA ve SİHA’lar başarısıyla tüm dünyanın dikkatini çekiyor. NATO Parlamenter Asamblesi Siyasi Komisyon ile Akdeniz ve Orta Doğu Özel Grubu da bu başarının merkezi olan Baykar’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Dünya lideri SİHA’ları ve Milli Teknoloji Hamlesi’ni Selçuk Bayraktar’ın sunumuyla dinlediler.

Yerli ve milli teknoloji hamlesiyle Baykar’ın geliştirdiği TB2, TSK’nın Suriye ve Kuzey Irak’taki operasyonlarda, Karabağ ve Ukrayna’da ‘savaşın dengesini değiştiren’ unsur olarak boy gösterdi. İHA ve SİHA’ların bu başarısı tüm dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor.

NATO Parlamenter Asamblesi Siyasi Komisyon ile Akdeniz ve Orta Doğu Özel Grubu, Türkiye’nin milli ve özgün olarak İHA, SİHA, TİHA ve İnsansız Savaş Uçağı Kızılelma’yı geliştiren Baykar’a süpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ

Ziyarette sınıfında dünya lideri olan SİHA’ları ve Milli Teknoloji Hamlesi’ni Selçuk Bayraktar’ın sunumuyla dinlediler.

BAYKAR ZİYARETİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Baykar, süpriz ziyareti resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Twitter’dan yapılan paylaşımda, “NATO Parlamenter Asamblesi Siyasi Komisyon ile Akdeniz ve Orta Doğu Özel Grubu’nu, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi’nde ağırladık. Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği, sınıfında dünya lideri olan İHA’larımızı ve Milli Teknoloji Hamlesi’ni anlattık” ifadelerine yer verildi.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ FVYaxzxUEAY kS3

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir