featured

MİLLETVEKİLİ KABİN AMİRİNİ DÖVDÜ

Hintli milletvekili Ravindra Gaikwad, kabin amirine uçakta dayak attı. Hint haber kanallarında yayınlanan video görüntülerinde; 25 kez kabin memuruna terlikle vurma haberi dehşetle izlendi.
Hint medyasında yeralan habere göre; Pune’dan Yeni Delhi’ye yapılan uçuşta, Business Class bileti olduğunu iddia ettiği halde, havayolu kendisini Ekonomi yolcu sınıfına oturttu.
Olayı kabin memuruna şikayet eden vekil, daha sonra kabin amiri ile ateşli bir tartışmaya girdi. Başbakana şikayet edeceğini bildiren vekil, ayağından çıkardığı terlikle kabin amiri olan steward’a vurmaya başladı.
Diğer siyasetçiler olayı kınarken, havayolu olayın soruşturulmakta olduğunu bildirdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Modi bu tip davranışları tasvip etmez. Saygı, sevgi, karşılıklı anlayışı diplomaside tam olarak uygulayan biri olduğundan, sanıyorum bu olayın üzerine gidecektir.

    Cevapla
  2. 7 sene önce

    Milletvekili Rıdvan Gaktad, kabin amirine uçakta dayak attı. Yerel medyada yayınlanan video görüntülerinde; 25 kez kabin memuruna takunya ile vurma haberi dehşetle izlendi.
    Yerel medya da yeralan habere göre; Ankara’dan Kırşehir’e yapılan uçuşta, Business Class bileti olduğunu iddia ettiği halde, havayolu kendisini Ekonomi yolcu sınıfına oturttu.
    Olayı kabin memuruna şikayet eden vekil, daha sonra kabin amiri ile ateşli bir tartışmaya girdi. Başbakana şikayet edeceğini bildiren vekil, ayağından çıkardığı takunya ile kabin amiri olan steward’a vurmaya başladı.
    Diğer siyasetçiler olayı kınarken, havayolu olayın soruşturulmakta olduğunu bildirdi.

    Cevapla