featured

Mehmet Erdem, Türkiye-ABD uçuşunda uçağı birbirine kattı

Mehmet Erdem, Türkiye-ABD uçuşunda uçağı birbirine kattı: Hosteslere saldırdı yolculara korku saldı.

Şarkıcı Mehmet Erdem, Türkiye-ABD uçuşunda uçağı birbirine kattı. Yolculara zor anlar yaşatan Erdem, hosteslere saldırdı. İstediği ‘alkollü içecek’ geç gelince sinirlenen şarkıcı daha sonra sözlü sataşmalara devam etti.

Seslendirdiği şarkıları ve tarzı ile milyonları kendisine hayran bırakan Mehmet Erdem, sanatına yakışmayacak bir durum yaşamış.

Türkiye’nin en büyük hava yolu şirketi ile İstanbul’dan, ABD’nin Chicago eyaletine giden Mehmet Erdem, uçuş sırasında alkolü fazla kaçırınca olay çıkartmış.

İstekleriyle hostesleri bunaltan Erdem, uçuş sırasında yerinden kalkıp, kendisiyle geç ilgilenen kabin memuruna fiziki müdahale de bulunmuş. İstediği ‘alkollü içecek’ geç gelince sinirlenen Mehmet Erdem, daha sonra sözlü sataşmalara devam etmiş.

Business yolcularının müdahalesi ile sakinleştirilmeye çalışılan Mehmet Erdem, yerine oturtulsa da uçak inene kadar herkese korku dolu anlar yaşamış.

Şöhretin verdiği egoyla kendisine yakışmayacak hareketler sergileyen müzisyen, diğer yolcuların da tepkisini çekmiş.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. 3 sene önce

    Bos haber Kim bu Ben ilk defa duydum ismi Boyle kisiliksiLeri haber yapiyosumuz

    Cevapla
  2. 3 sene önce

    emekçinin suçu ne? Çalışan host ve hostesler ota b… savunması alınacağına kendini bilmezlere uçuş kısıtlaması uygulansın

    Cevapla
  3. 3 sene önce

    Illinois EYALETŞİKAGO ŞEHİR

    Cevapla
  4. 3 sene önce

    Böyle şımaran kendini bilmez tipleri havayolları kara listeye alıp uçurmamaları gerekir

    Cevapla
  5. 3 sene önce

    Soytarı. Kesinlikle bu ve bunun gibilere uçuş yasağı getirilmeli.

    Cevapla
  6. 3 sene önce

    Bizim eğitimli, okumuş, aydın kesim okudukça aydınlandıkca hayvanlıga daha da çok yaklaşıyorlar daha çok hayvanlasiyorlar.

    Cevapla
  7. 3 sene önce

    Bu şahıs gerçekten böyle rezillikler yapıp bir de personele saldırmış da şikayetçi olunup da abd polisine teslim edilmemişse thy ve personeline herşey müstahak. Ayrıca böyleleri için niye kara liste yok hadi onu yapamıyorsunuz geri dönüş biletini iptal edin ki olmayan aklı başına gelsin içkiyi ağzıyla içmeyi öğrensin de nerede thy’de öyle bir şey ? Aynısını yapsın aklı başında bir havayolu şirketinde de görelim neler oluyor !

    Cevapla