featured

Lufthansa kesintiyi doğruladı: Yolcular mahsur!

Lufthansa Havayolları’nın binlerce yolcusu Almanya’da mahsur kaldı. Frankfurt Havalimanı’na gidiş ve gelişler durdurulurken 120’den fazla uçak seferi iptal oldu. Ortalama 80 uçuşta da gecikme yaşandı. Şirket ise yaşanmış olan kesintiyi Twitter üstünden doğruladı.

Sistem arızası sebebiyle binlerce Lufthansa yolcusu mahsur!

Almanya’nın en büyük havayolu şirketlerinden Lufthansa talihsiz bir kaza yaşadı. Yanlışlıkla kesilen bir optik kablo tayyare seferlerini aksatırken binlerce yolcunun da havalimanlarında mahsur kalmasına yol açtı. Bundan dolayı 120’den fazla uçuş iptal oldu. Ülkenin en büyük havalimanı olarak hizmet veren, internasyonal gezi için mühim bir havayolu merkezi olan Frankfurt’ta yolcular zor anlamış olur yaşadı.

Tüm uçuşlar askıya alındı

Lufthansa, gönderilmiş olduğu bir e-postada “Frankfurt’taki inşaat emek harcamaları esnasında bir telekomünikasyon servis sağlayıcısına ilişik fiber optik kablolar hasar görmüş oldu.” ifadelerini kullanarak kesintinin nedenini doğruladı. Ek olarak bu durumun en kısa sürede düzeltilmesi için çalışmaların sürdüğünü altını çizdi.

Buna ek olarak şirket, web sitesinde Frankfurt’a meydana getirilen tüm uçuşların askıya alındığını, Münih’e giriş ve çıkış icra eden bazı uçuşların da iptal edildiğini belirterek, yolcuların havalimanına gezi etmemeleri tavsiyesinde bulunmuş oldu.

Yolcuların havalimanına gitmeden ilkin uçuş durumlarını denetim etmeleri için uygulama üstünden denetim sağlamalarını yada web sitesine başvurmalarını öneren şirket, “Yolcularımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı üzgünüz.” diyerek bir kez daha özür diledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir