featured

Körfez’den transfer!

Körfez ve Ortadoğu bölgesinin araç çağırma uygulaması Careem, Türkiye pazarına iddialı girdi. Kurucusu Sheikha, ofis kurarak istihdama da başladıklarını söyledi. İlk hedefi havalimanı transferinden pay kapmak.
Careem’in ilk hedefi İstanbul’da havalimanı transferlerinden pay kapmak. Bu nedenle ilk olarak faaliyetlerine İstanbul’dan başladı. Mudassir Sheikha, havalimanına giden ve gelen bütün yolcuları hedeflediklerini belirtti. İstanbul Atatürk Havalimanı yılda 25 milyon kişi, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise yaklaşık 10-12 milyon kişiyi ağırlıyor. Bu potansiyel Careem’i ülkeye çekti.
Sheikha, güvenilir ve makul havalimanı transferi sunabilecekleri 37 milyonluk bir kitle olduğunu dile getiriyor.
Careem, Türkiye’de ofisini de kurdu. İstihdam çalışmalarına da başladı. Sheikha, fiyatlarının da Türkiye’deki hukuki çerçeveye uygun olarak havalimanından ve havalimanına sabit ücretler belirlediklerini aktardı.
Rekabeti sevdiklerine de işaret eden Sheikha, “Careem’de rekabeti büyümenin, gelişmenin ve müşteri memnuniyetinin önemli bir faktörü olarak düşünmeyi severiz. Ayrıca yerel ihtiyaçlara cevap vermemiz bizi farklılaştırıyor. Çevik bir iş modeli ile çalışıyoruz. Bu şekilde hızlı karar alıp değişen çevrelere hızlıca adapte ediyoruz” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir