featured

Kırmızı Liste Yönetim-Denetim ve Disiplin Kurulunu Açıkladı

Sayın okurlarımız;

İstanbul Avrupa Havacılık  Şubesi 1. Olağan Genel kurulu 29 Ağustos 2021 tarihinde saat 10:00’da ELITE WORD Otel’de toplanıyor.

29 Ağustos’ta  çoğunluk sağlanmadığı taktirde 12 Eylül aynı yerde aynı saat’te yeniden toplanılacağını açıkladı.

Yapılan açıklamada Şu bilgilere yer verildi;

Değerli çalışma arkadaşlarımız,

Bildiğiniz gibi 09/08/2021 tarihinde yapılan ve kırmızı liste ile girdiğimiz delege seçimlerinde iradenizi ortaya koyup sizleri temsil etmemiz için bize güvendiniz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Bu yoğun ve kısa süreçte sizlerin de tanık olduğu birçok zorluk ve karalamalarla karşılaştık. Kırmızı, mavi, beyaz diye ayrıştırıldık. Yapılacak genel kuruldaki seçimde, teveccühünüz ile seçilecek olan yönetim kadromuz seçime katılmış veya katılmamış bütün çalışma arkadaşlarımızı temsil etmek üzere hak ve hukuk mücadelesi içerisinde olacaktır.

Yaptığımız çalışma sonucunda oluşturduğumuz yönetim kadrosunu, bu yola çıkarken en başta verdiğimiz “şeffaflık” sözümüz gereği sizlerin bilgisine sunuyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarımıza ve şirketimize hayırlı olmasını dileriz.

Şube Yönetim Kurulu

———————–
Şube Başkanı : Sunay AŞIK
Şube Sekreteri : Recep KONUKSEVER
Şube Mâlî Sekreteri : Emin Selim ÖKTEM
Şube Teşkilatlandırma Sekreteri : Mahmut Sertan YELKENCİ
Şube Eğitim Sekreteri : Burak Doğa KARAAHMETOĞLU

Denetleme Kurulu
———————–
Fatih SEÇGİN
Aydın TURGUT
Sinan AYDIN

Şube Disiplin Kurulu
———————–
Musa GÜRCAN
Engin KESTANECİ
Sezai Oğuz SARI

Şube Yönetim Kurulu Yedek
———————-
Dursun AYDIN
Furkan USTA
Salim ARSLAN
Cem TAŞEL
Koray ÇAPA

Denetleme Kurulu Yedek
———————–
Samet KETEN
Ferhat ÇİÇEK
Mustafa AZIK

Şube Disiplin Kurulu Yedek
———————–
Deniz ŞEN
Ümit KOÇUM
Şemsi ÖZÇİÇEK

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ WhatsApp Image 2021 08 20 at 14.53.45

NOT: Mavi liste de yönetim listesini yollarsa onu da yayınlayacağız.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 Yorum

  1. 3 sene önce

    Kırmızının işi Ankara’da bitirdiği Tüm sekreterlerin aslında genel merkeze oynadığını mevcut başkan Yunus değirmencinin BMWsinin hayalini kurduğunu gün be gün ortadayken mavi neden susar Mavi neden konuşmaz

    Cevapla
  2. 3 sene önce

    Günümüzde en büyük hastalık yalakalıktır. Dün köpek dediğine bugün öpek diyenlerden sakının kendinizi. Açıkçası alternatif listelerde değişim beklerdim. Delegeler kendi iradelerini koymalılar mavisi kırmızısı farketmez başlarında bu işi yapacak ehil ve temiz kim varsa onların kapısını sonuna kadar zorlamalılar. Aksi halde üzgünüm ki kukladan farkları kalmaz. Hiçbirşey için geç değil 1 haftanız var. Sizi yönlendirenlerin değil kendi akıl ve vicdanınızın yolundan gidin. 5000 tane çalışanın vebali üzerinize kalır.

    Cevapla
  3. 3 sene önce

    Bu sendika seçim sürecinde yapılan haber yorumlarında kırmızı liste ile ilgili yorumlar pozitif yöndeyken Recep Konuksever in isminin zikredildiği,anıldığı, geçtiği yorumlar hep olumsuz eleştiri alıyor. İnşallah benim gibi başka birileride bunun farkındadır. Güven duyulmayan,sevilmeyen insanlarla yola çıkanlarlar her zaman yolda kalır. Dikkatli olun…

    Cevapla
  4. Mavi listenin secimi oldu bittiye getirmek icin kimseye haber vermedigi,kirmizi listenin ise secimlerin olacagini mavi listeteye delege yapilmak istenen bir arkadastan ogrendigini, hatta son dakikada duyduklari icin dogru düzgün örgütlenemediklerini, her birimden delege barindiran homojen bir liste bile olusturacak zaman bulamadiklarini, o an icin yakinlarinda olan-iletisim halinde olduklari kisilleri arayarak delege yaptiklarini, calisanlar için alternatif olusturduklarini duyduk. Sayet gerçek bu ise durum vahim. Kirmizi listeyi sendikayla temas halinde olmakla suclayan mavi listenin aslinda yavuz hirsiz misali sucunu gizlemeye calistigini gösterir. Umarim mavi liste çikip bunlari yalanlar ve secim surecini en seffaf sekilde ilan ettiklerini ortaya koyarlar.

    Cevapla
  5. 3 sene önce

    1 takipçisi olan Twitter hesabını nerden buldun da burada paylaşıp miğde bulandırıyorsunuz. Kırmızı listede bulunmamdaki amacım teknikte çalışan (bizler) için daha faydalı ve şeffaf sendikacılığı getirmektir. Önceliğimiz ön arka ileri geri ayrımı yapmadan şirket içi çalışan birliğini sağlamaktır. Biz bu çarkın dişlileriyiz. Dişlerden 1 i kırılsa çark dönmez ve işler yürümez. Bizi bölmek ayırmak isteyecek kişiler olacaktır lütfen bu kişilerden ve düşüncelerden uzak durun. Eğer sizlerle birlik olabilir ve işverenimizle sürekli diyalog içinde bulunabilirsek teknik aş deki özlediğimiz huzuru ve refahı tekrar kazanırız. Bu kazanım hem biz çalışanlara hem şirkeyimize fayda sağlayacaktır.

    Cevapla
  6. Olaylara dışarıdan bir gözle bakıyorum. Kırmızı liste çok aklıselim ilerleyip herkesin sevgisini kazanıyor. Kurulduğu andan beri herşeyini açıklayıp soru işaretlerini gideriyor. Neredeyse bütün liste kontrol ettim hatbakım teknisteni. Zaten başka birşey beklenemezdi. İga da ağırlıklı hat bakım başkanlığı bulunuyor ve delegeler iga dan çıktı. Mavi listede herkeste bir kaos hakim. Kendi adamlarına bile güvenemiyorlar ve tehditler başlamış diye duydum. Hatta ankaradaki uzun kırmızı listenin kilit ismini başta makam ve para ile daha sonra kabul etmeyince bire bir çoluğu çocuğuyla tehdit etmiş. Bu bile ne kadar çağresiz kaldıklarının göstergesi. Kendisini tanıyanlar arayıp sorabilir. Artık resmen takım tutuyoruz. Şirketin büyük çoğunluğu kırmızı listeyi destekliyor

    Cevapla
  7. 3 sene önce

    Bir cacık olmaz kırmızısı mavisi aynı terane op1 personeliz ama zerre saygınlığımız yok her birim sanki lütfeder gibi iş yapıyor devlet dairesindeki salla başı al maaşı memurlardan farkları yok fırsatını bulan bavulu toplasın yapılacak en mantıklı iş o olur ben inanmıyorum birşeylerin değişeceğine .

    Cevapla
  8. 3 sene önce

    Kırmızıya mavi operasyonu yapılıyor :) sonuç belli , maviler kazanacak bakın görün :)

    Cevapla
  9. 3 sene önce

    Aklınızı başınıza toplayın ve bugüne kadar olanlardan ders çıkarın ve alternatiflere yonelin arkadaşlar …Kırmızı liste çıkması atama ile direk devam edeceklerdir oyunlarını bozdular arkadaşlar…neden başka kimse bugüne kadar yönetime aday olmadı hep sakladilar sizlerden korkuları başlarına geliyor…rengin önemi yok hercalisan çok değerli akıllı ve kendi iradesini kullanıp yeni yönetimi destekliceklerdir diyorum.

    Cevapla
  10. 3 sene önce

    Ferhan nasıl insanlarsınız siz? Recep hocayı kendi ve çocukları ile tehdit etmişsin burası muz cumhuriyeti mi? yazık

    Cevapla
  11. Recep hocam kulağımıza çok kötü şeyler geliyor. Sendika yönetimi aleyhine Twittler atan “Canlakot “diye bi hesaptan Ankarayla gizli gizli görüştüğün, aslında onların emrinde ve kontrolünde hareket ettiğin yazıyor. Onların desteğiyle çakma Muhalefet ettiğin iddia ediliyor. Hatta danışmanlık ve para teklif edilmiş. Hocam hep ikili oynadığını ve menfaati kolladığını, kurslarda teknisyenleri çok süründürürdüğünü duymamıza rağmen kimseye kulak asmadık bu sarı sendikacılara karşı destek verdik.umarım bu desteğe ihanet etmez bizi satmazsin. Yoksa sonun Yavuzdan beter olur haberin ola.

    Cevapla
  12. Aman hoca kurtar bizi bu fillerden

    Cevapla
  13. 3 sene önce

    Mavi liste niye yönetim listesi yayınlamıyor biliyor musunuz? Bütün delegelerine koltuk vaat ettiği için. 3 5 genç kardeşimiz olayların içini görelim diye girmiş ama kalanları koltuk vaadine kanmış, biraz da biz yiyelim diyen köylü kurnazları. Şeffaflığı baştan ihlal eden listeye oy moy yok

    Cevapla
  14. 3 sene önce

    Arkadaslar kac yildir sirkettesiniz ve bugune bizlere sorulmadan gizli kapakli secimler yaptilar. Hickimse teknisyenlere fikrini sormadi. Etrafinizdaki calisanlara sorun mevcut sendikayi onlarmi oylamis secmis hayir. Mavi liste adi altinda gizlice toplanip yine kimselere haber vermeden oldu bittiye getireceklerdi ama olmadi teknisyen camiyasi artik uyandi ve bu oyunu bozdu . Buna bir son deme zamani geldi. Bundan sonra adaletin yerini bulacagina inaniyorum. Bugune kadar ne bir kimsenin derdiyle ilgilendiler nede cozume kavusturdular. Buna ragmen hala mavi listeyi savunanlar elini vicdanina koysun!

    Cevapla
  15. Umudumuz hoca

    Cevapla
  16. 3 sene önce

    Ben kırmızı takımı tutuyorum. Şirketten isteyeceğimiz hak ve menfaatler içinse bir olmalıyız.

    Cevapla
  17. 3 sene önce

    Delegeler kendinizi piyon olarak kullandirmayin çoğunluk sağlamak üzere seçilmiş birer piyon gibi hareket etmeyin çünkü tüm çalışanları hedef alan paylaşımlar yapanlar sekreterliğe oynuyor akıllı olun. Beyaz listeyi mumla ararsınız

    Cevapla
  18. 3 sene önce

    Mavi listenin delegeleri,sevgili arkadaşlar delege seçiminin şeffaf ve adaletli bir şekilde yapıldığına inanıyorsanız bildiğiniz yolda yürüyün. Yada türlü türlü entrikalar çevrilerek seçimi oldu bittiye getirmek için yapılanları görmezden geliyorsanız çok büyük vebale giriyorsunuz. Şimdi elinizi vicdanınıza koyama zamanı.

    Cevapla
  19. 3 sene önce

    Teknisyenler de anladı madem başka sendikaya gidemiyoruz bari bu sendikanın içinde muhalif olalım bunda devrim yapalım heralde Çelik iş altındaki oluşumlara kadar karışmaz THY yönetimi.Arkadaşların yolu açık olsun inşallah başarırlar Recep hocayı tanırım iyi güzel adamdır.En azından eğitmen bilgili kültürlü biri.Arif gibi kamyoncu çakması değil.Saw da ki arkadaşlar da uyansın ve kırmızıya geçsinler artık.

    Cevapla
  20. 3 sene önce

    Mavi liste nezaman yönetim kurulu adaylarını aciklicak

    Cevapla