featured

Kimse Sütten Çıkmış Ak Kaşık Değil. Çıkın Er Meydanına…

KİMSE SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİL. ÇIKIN ER MEYDANINA
Sevgili okurlarım; Geçen hafta yazdığım gibi, medyada en çok okunan haberler hala FETÖ haberleri. Her geçen gün, yaşanan darbe girişimin perde arkası aralandıkça, yeni bilgiler ortaya çıkıyor ve FETÖcu olarak suçlamalar, yeni bilgiler eşliğinde, tam sürat devam ediyor.
Tabii ki bu benim konum değil. FETÖ konusu ile sadece bir vatandaş olarak ilgileniyor ve THY’deki yaşananlara çok üzülüyorum. THY’miz kendi yan şirketleri ve ortaklıkları ile takriben 30.000 kişi civarında çalışanı olan bir şirketimiz. Darbe girişiminden sonra THY(211 kişi)-TGS(78 kişi)-Teknik A.Ş(39 kişi) de işten çıkartmalar yaşandı. Ben şimdiye kadar işten çıkartılan hiç kimseye FETÖ’cü başlığı atmadım. Çünkü şimdiye kadar çıkartılanların hepsi tazminatlarını aldılar ve hepsi de mahkemelerde işe iade davası açabilir ve geriye dönüş davalarını kazanabilirler. Mahkemelerin işe iade edilsin kararına rağmen işe başlatılmasalar bile ekstra bir tazminata daha hak kazanabilirler.
Bu kişilerin FETÖ’cü olduğu ispat edildiyse, bildirimsiz feshi uygulayın. Belgeleriyle Savcılığa bildirin.
İşten çıkartılan bu arkadaşlara bu nedenle FETÖ’cü başlığı kullananları kınıyorum.
Çünkü bu kişilerin hepsi olmasa da bir kaçı bile gerçekten, FETÖ’cü suçlaması ile atıldılarsa neden tazminat veriliyor? THY’de bir gün gerçekten FETÖ’cü avı başlarsa sanırım en üstten alta doğru seyredecektir. Malum Balık baştan kokar.
THY’deki FETÖ sempatizanları düne kadar göğüslerini gere gere dolaşırlardı. FETÖ grubu THY’de örgütlendiyse, sanırım işçi, teknisyen, kabin memurluğu gibi alt kadrolar yerine THY’deki stratejik konumlara adam sokmuş olmalı.
Medyadan takip ettiğimiz üzere, Cumhurbaşkanımızın başyaverinin, Genelkurmay başkanımızın emir subayının, Valilerin, Rektörlerin bile FETÖ’cü diye tutuklandığı bir ortamda THY yönetim kurulu üyeleri, genel müdür, genel müdür yardımcıları ve başkanları? Bu nedenle ilk inceleme, torpilsiz girişin olduğunu düşünemediğim, yüksek ücretli ve cazip mevkilerden başlamalıdır. Bu makamlardan sonra alt kademelere inilebilir.
Bakalım kimi kim getirmiş? Değil mi ama? Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ya…
FETÖ’ cuların kökü mutlaka kurutulacak tarzı beyanlar veren Cumhurbaşkanımız, sanırım THY’yi de dikkatle takip ediyordur. Şimdiye kadar FETÖ’cü diye ses getirecek bir çıkartma olmadı. THY Yönetimi ya kendileri de henüz yeni oldukları için bu kişileri bulamadı ya da bulmak istemedi.
THY yönetimi yeni olduğu için ne yapıyor? Başkanlarına, müdürlerine altınızda bulunan FETÖ’cüleri atın diyor. Onlar da kendilerini atacak değil ya, ileride kendine rakip olacağını düşündüklerini, sevmediklerini, fırsat bu diyerek atıyorlar. Bu insanlar için FETÖ cü başlığı attırıyorlar. Cumhurbaşkanımız da bakacak ki, çıkartılanların hepsi emekçi tayfası. Anlamayacak mı sizce?
Çıkartılan bazı teknisyenleri çok iyi tanıyorum, mesleki hayatlarına yanımda başlayan THY’nin en değerli teknisyenleri idiler. İçlerinde, İngilizce bilen, pilotluk eğitimi alan, mesleğinde çok başarılı kişiler var. Hatta teknisyen olup doktora yapanlar mevcut. Bu kişiler acaba müdürleri tarafından kendilerine rakip olabilme ihtimali var diye çıkartılmış olamazlar mı? Kurunun yanında yaşın yanma ihtimali yok mu? İncelediniz mi?
Her bölüm başkanı veya müdürü, sevmedikleri, haz etmedikleri, kendine ilerde rakip olabilecek seviyedekileri anında harcama yoluna gidebilir. Şimdi belki de, -Peki Sefa bey sizce THY’de FETÖ’cu yok mu? diye yorum atabileceklerin önünü kesmek için, “Tabii ki vardır, ancak, FETÖ’cüleri yanlış yerlerde aramamalılar ve en alt seviyelerde değil üst seviyelerde aramaya devam etmeliler” diye cevap veririm. Aksi takdirde birde bakarsın gerçek FETÖ cular şirkette kalır diğer günahsızlar FETÖ cü sıfatıyla işten atılır.
Neyse bu konuyu fazla uzatmayayım ve THY’deki bu konudaki gelişmeleri izleyip sonra başka yazılarımda tekrar yorumlayayım.
İkinci konumuz; THY’de bir türlü yönetim kurulu başkanları ile yıldızı barışmayan Temel Kotil olacak.
Bildiğiniz üzere Temel Kotil, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bey İstanbul belediye başkanıyken İstanbul Belediyesi APK başkanlığını yürütmüş bir akademisyen. Tayyip Beyin belediye başkanlığı sırasında İTÜ dekan yardımcılığı görevini sürdürürken Tayyip Bey ile tanışan Temel Bey, Tayyip Bey tarafından İstanbul Belediyesi APK başkanlığına getirilmişti. Bu nedenle Temel Kotil Bey Cumhurbaşkanımız tarafından yakinen tanınır.
THY’deki görevine Genel müdür teknik yardımcılığı ile başlayan Temel Kotil’i THY’ye geldiği ilk günden itibaren tanıyan biri olarak, hakkında şimdiye kadar suiistimal içeren hiçbir şaibeli olay duymadım.
Temel Kotil daha sonra THY genel müdürlüğüne getirildi ve orada senelerce kaldı. Uluslararası arenada THY dendiğinde ilk akla gelen isim, seversiniz veya sevmezsiniz, Temel Kotil’dir.
Genel müdürlük görevi sırasında ilk olarak THY yönetim kurulu başkanı Candan Karlıtekin ile görüş farklılığı yaşamış ve bu anlaşamamazlık Candan Beyin istifası ile sonuçlanmıştı.
Candan Bey ile sürtüşmesini bilmeyenler için kısaca hatırlatayım. Candan Bey o zamanki Maliye bakanımız Mehmet Şimşek beye Temel Bey ile arasındaki anlaşmazlıklar nedeniyle “ya o ya da ben” diyerek hodri meydan çekmiş ve sonunda maliye bakanı Temel Bey tarafında görüş belirttiğinden Candan Bey kendine yakışanı yaparak görevinden istifa etmişti.
Daha sonra Hamdi Bey THY yönetim kurulu başkanlığına getirilmiş ve Temel Beyin yıldızı onunla da barışmamıştı. Hamdi Bey, Temel Beyi yıldırmaya çalışmış, yandaş ve THY’den nemalanan medyasını Temel Kotil’i yıpratılması için görevlendirmiş ve belden aşağı diyebileceğimiz gözden düşürücü, hakikati yansıtmayan yazı ve haberlerle yıpratmaya çalışıp istifaya zorlamıştı. Ancak Cumhurbaşkanımız hiç kimsenin ve tabii ki Hamdi Beyin ve yandaş medyasının bile hiç beklemediği bir anda Temel Beyi değil Hamdi Topçu’yu kovmuştu.
Bu arada, Hamdi Bey’in danışmanlık şirketi kurduğunu duydum. Ancak ne danışmanlığı yaptığını anlayamadım.(umarım ve dilerim ki havacılık değildir) Bu danışmanlık kisvesi ile THY’nin yeni yönetimi ile sıkı fıkı olduğunu söyleyenler olsa da bana pek inandırıcı gelmedi. THY’nin yeni yönetimi Hamdi Beyden havacılıkla ilgili bilgi alacak haldeyse yandık ki ne yandık…
Neyse uzatmayalım. Kısaca, Temel Kotil ikinci raundunda da galip gelmiş oldu.
Şimdilerde ise yine aynı yıpratma politikası eşliğinde saldırılar var. Bugün için THY’de İlker Aycı Yönetim Kurulu başkanı. Umarım 3.raunda gerek kalmaz.
Ancak görülen öyle değil.
Hamdi Topçu’nun taktiği olan belden aşağı vuruşlar ve Temel Kotil’i gözden düşürmeye yönelik hamleler yine medya desteği ile artmaya başlamış deniyor. Temel Kotil bir nevi işlevsiz hale getirilmeye çalışılıyormuş. Tabii ki bunlar bana gelen duyumlar. Aslında böyle bir durum varsa İlker Beyin, reklamlarla beslediği medyası ile değil, aynı Candan Karlıtekin gibi, “hodri meydan ya o ya ben” diyeceğini düşünüyordum.
Ancak;
Skytrax ödül törenine Temel Kotil ile birlikte katıldığı halde THY’nin Basın Bülteninde her nedense Temel Kotil’in ismini ve resmini görememiş olmam ve SKYLIFE’ın Ağustos 2016 sayısında, normal de Temel Kotil in yazdığı köşe de İlker Beyin isminin olması nedeniyle bana gelen duyumlara daha ciddi bakmaya başladım.
Ülkemizin zor günleri yetmezmiş gibi tarihi zarar açıklaması beklenen THY’nin bugünkü durumunda gönül isterdi ki, sen, ben tartışmaları yerine birlik ve beraberlik içerisinde olunsun.
Koskoca yönetim kurulu başkanı ve genel müdürün adeta it dalaşı seklinde kendilerine ve konumlarına yakışmayan tutum ve davranışlar içerisinde olmaları gerçekten THY’ye zarar veriyor.
Tüm şirket işi gücü bırakmış ve bu dalaşmayı izliyor. Genel müdürlük binasında yapılan kulisler çok çirkin. Genel müdür kim olursa olsun bu kadar etkisiz hale getirilmesi hoş değil. THY Genel müdürlük makamını ne siz yıpratın, nede başkalarına yıprattırın.
İnanın ki sizleri anlayamıyorum. Benim haber sitemde, birisi editörüme laf attığında onu koruma yoluna gidiyorken siz kendi genel müdürünüzü kurda kuşa yem etmeye çalışıyorsunuz.
Sakın ola ki Temel Kotil ile bağlantım var sanmayın. Bir kişi onu aradığımı,THY koridorlarında gezindiğimi, odasına gittiğimi, hatta ayakta bile olsa sohbet ettiğimi (genel kurul dışında) ispat etsin yazı yazmayı bırakırım.
Konu Temel Kotil değil. Konu; THY Genel Müdürlük makamı. Konu; 30 sene ekmeğini yediğim, sayesinde dünyayı gezdiğim ve yakamda altın hizmet rozetini taşıdığım şirketimiz.
THY yönetim kurulu madem Temel Kotil’den rahatsız, yönetim kurulunu toplayın ve genel müdüre el çektirin. Yetkiniz var neden yapmıyorsunuz. Madem işe yaramıyor boşa niye maaş veriyorsunuz.
İlker Aycı ve Temel Kotil ikilisine tavsiyem: Çıkın sizi oralara taşıyan siyasilerin karşılarına, aynı Candan Bey gibi “ya o, ya ben” deyin. Böyle medya yoluyla yıpratma, belden aşağı vuruşlar sizlere hiç ama hiç yakışmıyor. Eleştirilmeyi sevdiğini bizzat yüzüme söyleyen İlker Bey, sanırım bu yazıdaki seviyeli eleştirileri anlayacak ve kendisini yalakalaşmadan samimice eleştirdiğim için bana teşekkür edecektir.
 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

50 Yorum

  1. 8 sene önce

    Devletin bu gayretini, çabalarını ve politikasını bu süreçte işten çıkarılan biri olarak destekliyorum, fakat maalesef kurunun yanında yaşta yanıyor. Belkide bunun sebebi hem vatandaş, hem savcı, hem hakim olmaya çalışmamız, olmamsı gerektiği halde. Elde net kanıtlar olmadan, tahminlere dayalı, hakim gibi karar veriyoruz. insanları belkide bir daha düzeltilemeyecek fetö terör örgütü üyesi damgası vuruyoruz. Bu nasıl düzeltilecek bunuda vicdanlara bırakıyorum….

    Cevapla
  2. Ofisinde görünür yerde zaman gazetesi tutan şarlatan şimdi fetö avcısı olmuş ..kaç derecelik bir dönüş bu böyle

    Cevapla
  3. 8 sene önce

    Gezi parkı olaylarında kavga ettiğim akpli hoca da atılmış ne iş la. Ben sana demiştim gezi parkına gel diye bak onlara da yaranamadın :)))

    Cevapla
  4. 8 sene önce

    Sefa hocam yeni gördüm yazıyı şu şirket trolü diğer sitenin sorumsuz haberlerinden sonra fıstık gibi geliyor senin yazılar

    Cevapla
  5. 8 sene önce

    Aycı’yı sevdik teknisyenler olarak. Ama teknikte olan son darbe saçma oldu ve hiç yakışık almadı akıl var mantık var yılların teknisyeninden ne istiyorsun dışarıdan tepeden damlama adamlarda arasana cemaatçileri ne zorun var yılların yetişmiş adamlarıyla

    Cevapla
  6. 8 sene önce

    Hepsi bir yana da kalkıp onca yıl çalıştığım şirketten atıldıktan sonra birileri burada bizi fetöcü yapmış, eğer işten atılmasaymışız hepsine kıyacakmışız demiş. Siz neredeydiniz ey zombiler. Biz hep gülen yüzler görüyorduk siz neredeydiniz? İkiyüzlülerden illallah

    Cevapla
  7. 8 sene önce

    Bugün fetö avı var yarın da AKP’li avı olur hep beraber görürüz türkiye böyle döner gider

    Cevapla
  8. 8 sene önce

    Eskiden hepinizin çocukları onların okulunda okumadı mı? Şimdi kalkmış milleti terörist yapıyorsunuz.Ben de işten çıkarıldım Türkçe olimpiyatına bile onlar kadar ne gittim ne de bağırdım…Ben terörist oldum onlar kahraman oldu…saçmalık

    Cevapla
  9. 8 sene önce

    Eskiden Erdoğan’a müşrik diyen cumaya gitmeyen adamlar şimdi Erdoğan’ın ölümüne askeri oldular. Bu ikircikli oynayanların devranı şimdi. Gerçekten eskiden beri sessiz sedasız destekleyenler de bir kenara atıldı yazık

    Cevapla
  10. 8 sene önce

    Fetö operasyonlarında yükselenlere dikkat edin. Onların içinde eski fetöcüler var hemde dışı dinci içi boş tiplerden

    Cevapla
  11. 8 sene önce

    İşin komik tarafı şuanda herkes kendini daha fazla milliyetci ve akpli göstermeye çalışıyor. Alakası olmayan adamlar hükümeti destekleyen paylaşımlar yapıyor. Herkesin duyabileceği şekilde mitinglere gittiklerinden bahsediyorlar:) bu ne be:)) yyazımı Neyzen Tevfik’in bir sözüyle bitirmek isterim; Kalkın ey ehl-i vatan dediler kalktık, oPu*tlar oturdu, Biz ayakta kaldık !

    Cevapla
    • 8 sene önce

      Korkunun derecesini ölçmek için demokrasi nöbetlerinden ne kadar fotoğraf paylaştığına bakacaksın. Oradan anlaşılıyor

      Cevapla
  12. 8 sene önce

    Birileri temel beyi kıdıklıyor demekki.

    Cevapla
  13. 8 sene önce

    Dün haksızlığa maruz kaldıklarını anlatan dinciler bugün milletin ekmeğini canavarca elinden almada şahinleşti eleştirdikleri herşeyi kendi yapıyor şimdide

    Cevapla
  14. 8 sene önce

    THY yönetim kurulu başkanı Sefa İnan olsun.

    Cevapla
  15. 8 sene önce

    Temel Bey’in itibarını teslim etmeniz çok yerinde olmuş Sefa Bey. Temel Bey bu şirkette sözünü geçirebilseydi bugün daha barışçıl daha profesyonel bir iş ortamı olurdu. Amerika’dan gelen bir akademisyen vizyonu var ortada. Umarım o da kurban gitmez bir dalgaya.

    Cevapla
  16. 8 sene önce

    Fetö değil de şimdi başka bir cemaat fena şekilde sızdı. İstihbarat yapılanmaları var. Buna şirket niye izin veriyor ki? Bir paralel gitsin derken başka paralel yapı neden?!??

    Cevapla
  17. 8 sene önce

    İyiki varsın safabaşkan tarzın değişmedi hiç. Kim olursa olsun Hep gücsüzden yanasın. Arif Kuz

    Cevapla
  18. 8 sene önce

    Hani eğitimli köpeklere sahipleri Isır diyince ısırır bırak diyince bırakır ya işte aynı böyle olmuş bazı haberciler. Birileri ısır diyince ısırıyorlar bırak diyince bırakıyorlar. Sahibinin sesi hibi yayın yapıyorlar. Umarım o pozisyonlara düşmezsiniz ve yayın hayatınızı ilkeli devam ettirsiniz

    Cevapla
  19. 8 sene önce

    Millete darbe yaparak milletin anasını ağlatmak isteyen Fetöcülerden THY’de ve iştiraklerinde çok var. Utanmadan sağda solda hala pis pis sırıtarak geziyorlar. Umarım tez zamanda bunları da atarlar. Darbe başarılı olsaydı atılanlar şimdi kim bilir nasıl bir zulüm yapacakladı. Kendi vatandaşının üzerinden tankla geçen haşhaşiden her şey beklenir.

    Cevapla
    • 8 sene önce

      Kim onlar? Sen kimsin? Operasyon Çocuğu

      Cevapla
    • 8 sene önce

      İslamın adı var kendi yok. İslam liyakati esas alır (layık olmayı) Liyakati olan kim olursa olsun suç işedikleri zahir olmadıkça her işi hakeder. NOKTA

      Cevapla
    • 8 sene önce

      Bir de senin gibi hiçbir zaman ortalıkta görünmeyen böyle gizli gizli sağa sola birşeyler fısıldayan tipler var. Darbeci olduğunu, darbeyi desteklediğini bildiğin ve gösterebildiğin biri varsa hiç durma ama senin gibi tiplerin derdi başka. Gezi parkını, fetöyü ve her türlü ülke meselesini nefret kusmaya ve insanları ekmeğinden etmeye kullanan tipler. Sizede gelecek sıra

      Cevapla
  20. 8 sene önce

    O meşhur yalaka haber siteleri Thy olmasa dibi boylar.

    Cevapla
  21. Sn. İnan tebrikler. Yılların kaptanları bile bu fırsatçıların iki dudağı arasında çırpınıyor. Yazılarınıza lütfen devam ediniz.

    Cevapla
  22. 8 sene önce

    Primasın abi… yalakalar hoşlanmayacak ama bu yazıdan

    Cevapla
  23. Sefa inan vicdan ne diyorsa onu demişsin helal olsun

    Cevapla
  24. FETÖcüyü yoğurdun kaymağında arasınlar suyundaki garibanda değil meslek sahibi olanlar iki günde yetişmiyor

    Cevapla
  25. 8 sene önce

    Havacılıktan soğudum yemin ediyorum. Uçakları unuttuk şirket içi olayları konuşuyoruz.İş güç hak getire biyirin şu işi atacak mısınız ne yapacaksanız kurtulalım bu cehennemdwn

    Cevapla
  26. TGS alım?

    Cevapla
  27. Sefa inan farkını koymuş. Teknikte kalanlar gidenden farksız değil. Herkesin morali çok bozuk. Fırsatçılardan da yaka silker olduk. Mal bulmuş çingene gibi elini ovuşturan tiplere sabır çekiyoruz. Onların ipliğini ortaya çıkarmak için senden başka kimse kalmadı.

    Cevapla
  28. 8 sene önce

    Sefa Başgan eline sağlık. Öteki haber sitesi yalan yanlış sallıyor. Sana kızıyorum şu UTED’i bıraktın gittin diye. Başkası hikaye başgan dön geri. Alayı yalama takımı

    Cevapla
  29. 8 sene önce

    Bu olaylarda yönetime yanaşan ve müdür olanlar en tehlikeli adamlar. Niye mi? Çünkü çoğunun fetö ile ilgili çalışma yapmak dışında THY’de tutunma şansı yok.

    Cevapla
  30. 8 sene önce

    Evet atılanlar arasında ingilizcesi, havacılık tecrübe ve bilgisi çok ileri olan insanlar var. Onlar yıllardır bu sektörde ve fetö ortada yokken kariyerine başlayan insanlar. Şirkette kabiliyetsiz ve entrikacı tipler bunları normal yollardan geçemedi. Çok üzücü bu şekilde gönderilmek. Onlar gitti diye yer kapan kim ekmeğinden hayır görür ki.

    Cevapla
  31. 8 sene önce

    Hakikaten ya niye heryerden yönetici ve etkin tabaka gönderilirken THY’de gariban emekçiler fetöcü oluverdi.

    Cevapla
  32. 8 sene önce

    Evet Temel bey de hep hedef tahtasında. Biraz hali hareketi düzgün insanlar zaten abartılı ve holigan gibi konuşmadıkları ve hareket etmedikleri için damgayı yiyor. Temel bey de yıllardır bu damga altında. Halbuki THY’nin en pozitif yüzüdür temel bey. Temel beysiz THY seksenlerin vergi dairesine döner.

    Cevapla
  33. 8 sene önce

    Ortam şöyle. Fetöcüsün ve fetöcü olmadığını da ıspat edemezsin. Çünkü fetöcü kendini göstermez. O zaman herkes fetöcü. Herkesi atalım fetöcü olmadığını ıspat edenler işe geri alınsın. En iyi çözüm bu galiba

    Cevapla
  34. 8 sene önce

    Sefa abi ne diyeyim ellerin dert görmesin. Dişiyle tırnağıyla lisans almış, okumuş adamlar darbecilerle bir tutuluyor. Ispatı neyse söylesinler fetöcülüğün. Cadı avına döndü bu iş. Sizin dediğiniz liyakatsiz fırsatçılar gizli ihbarlarla yıllarını havacılığa vermiş insanları attırır kadro açıyorlar kendilerine. Bir kere taşeronda çalışan bir kız telefonla konuşuyordu biriyle. Arkadaşına şöyle diyor:”Ya az bekle yakında zaten bayağı kadro açılacak her yerde oradan bize de birşeyler illa ki düşer.” Yani ülke yansa birilerinin derdi kendine yer açmak. Ne vatanseverliği ne demokrasi Nöbeti. Demokrasi nöbetlerinde selfie çekip sosyal medyada boy boy fotoğraf paylaşmak iş başvurusu gibi olmuş. Yönetimin de işi zor vesselam.

    Cevapla
  35. 8 sene önce

    Sefa bey yazdiklariniz icin sahsim ve ailem adina tesekkur ederim.Okurken gozlerim doldu.Sagolun

    Cevapla
  36. 8 sene önce

    Görüldüğü kadarıyla işten atılan Fetöcülerden birisi Sefa Bey’i arayıp takiyye yaparak yanıltmaya çalışmış. Atılanlar arasında kimlerin Fetöcü olduğunu kimlerin başka sebeple atıldığını herkes biliyor zaten. Ama huylu huyundan vazgeçmiyor tabii, operasyon çekmeye devam ediyor. Kurunun yanında yaş da yanmasın diye atılan kuruların haksız yere atıldığını inandırmaya çalışıyorlar. Şunu unutmayalım bu Fetöcüler milletin meclisine bomba atacak kadar alçaldılar. Bunun daha ötesi yok. Hala yalan dolanla uğraşacaklarına yaptıkları kahpelikleri düşünüp azıcık mertlik yapıp kafalarına sıksınlar. Tabii böyle bir mertliği bekleyecek kadar da saf değiliz.

    Cevapla
    • 8 sene önce

      Görünüşe göre sen birini attırmışsın fetöcü diye ;)

      Cevapla
    • Hadi bir mertlik yap ve ismini yaz. Herkes kimin ne olduğunu biliyormuş ya. Sen o herkesi bir liste yap buraya yaz. Yoksa operasyonu senin çektiğini düşünecekler?

      Cevapla
  37. 8 sene önce

    Sefa bey çok güzel özetlemişsiniz tebrikler ayrıca sitenizde baya hızlanmış yayın hayatınızda başarılar diliyorum

    Cevapla
  38. 8 sene önce

    Çok doğru ve dolu yazılar yazıyorsunuz da noluyor,aynı tas aynı hamam eski fetocular yeni feto düşmanı oldu,yada diğer cemaatlerden kifayetsizler yine işbaşına geliyor,
    Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri varsa, o yerde güneş batıyor demektir.

    Cevapla
  39. 8 sene önce

    Gerçek olan sizin habercilik anlayışınızın etik değerler içermesi. Fetö konusunda işten çıkartılanlar gerçek kişiler olmayabilir. Bu nedenle değişik nedenlerle işten el çektirilenlerin hepsini kapsayacak FETÖ cüler çıkartıldı ifadesi çok sert acımasız ve vicdanla bağdaşmamakta. Sizlerin bu konudaki hassasiyetiniz her yerde konuşuluyor. Bu tarz yayıncılığınızın devamını dilerim.

    Cevapla
  40. 8 sene önce

    Ülkenin her yerinde olduğu gübi thy de de liyakat sorunu var
    Çözüm
    NİSÂ-58: Şübhe yok ki Allah size, emânetleri ehline vermenizi ve insanlar arasında hüküm verdiğiniz zaman adâletle hükmetmenizi emreder!

    Cevapla
  41. 8 sene önce

    Thy hamdi topcudan danismanlik alacakdiysa neden isten cikarildi bu zat. İyi birsey yapmis olsa hala thy nin basinda olurdu diye dusunuyorum. Havacilik bilgisini degerlendirmem ancak yanlis uygulamalari siz cok yazdiniz zaten

    Cevapla
  42. 8 sene önce

    Yine her zamanki gibi harika bir yazı ve analizler süper olmuş.Tebrikler …

    Cevapla
  43. 8 sene önce

    Sevgili inan bu kadar net ve doğru değerlendirme için sizi kutluyorum. Fetö konusu ve bilhassa temel beye kasıtlı yapılan ve desteklenmesi sağlanan operasyonu iyi gözlemlemişsiniz

    Cevapla
  44. 8 sene önce

    Başkanım tebrik ederim çok güzel bir yazı olmuş

    Cevapla