featured

Kadın yolcu dış görünüşü nedeniyle uçuştan atıldığını iddia etti

 

Göğüsleri 10 kg olan bir model, kısa süre önce görünüşü nedeniyle uçuştan atıldığını iddia etti ve havayolu tarafından “insanlıktan çıkarıldığını” hissettiğini belirtti.

25 yaşındaki Mary Magdalene, 31 Mayıs’ta Kanada-Toronto’dan ABD Dallas’a giden bir uçağa binmek için havaalanına geldi, güvenlikten geçip uçağa bindikten sonra, iddiaya göre uçağı terk etmesi söylendi.

Kadın, kulaklık taktığı ve uçuş görevlisinin talimatlarını dinlemediği için uçaktan çıkarıldığını söylediğini iddia ediyor, ancak Mary bunun aslında görünüşüyle ​​​​ilgili olduğuna inanıyor.

Mary o sırada spor bir sutyen giyiyordu ve mürettebatın “çok açık göründüğü” için onu kovduğunu iddia etti.

Model, Instagram hesabı @1800leavemaryalone’a şunları yazdı: “Dış görünüm nedeniyle uçaktan atıldım. Lütfen ayrımcılığı durdurun, bu iğrenç. Şu anda çok utanmış ve insanlıktan çıkmış hissediyorum.

“Açıkçası kıyafetim beni kovdurdu, çünkü çok açık görünüyordum. Ama bu yasal değil, bu yüzden uyuduğumu ve onu dinlemediğimi söylemek zorunda kaldı.”

Uçuştan indirilen Mary, ismi açıklanmayan havayoluna dava açmayı planladığını söylüyor. Ancak henüz herhangi bir yasal işlem başlatmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir