featured

Kabin Memuru Baba Kızı Uçaktan Attı

2 Yaşındaki çocuk uçaktan yeterince korkmuşken, hiç de güler yüzlü görünmeyen Southwest Airlines kabin görevlisi, çocuk sakinleştiği halde ikiliyi uçaktan indirdi.
1683 Sefer sayılı Southwest Airlines uçağı Chicago’dan Atlanta’ya gitmek üzere son hazırlıklarını tamamlarken gerçekleşen olay, Alexis Armstrong adlı yolcu tarafından kaydedilerek Facebook’a gönderildi.
Yolcular koltuklarına yerleşirken, korkmuş görünen 2 yaşındaki çocuk oldukça öfkeliydi. Birkaç kabin görevlisi birden gelerek babaya çocuğu sakinleştirmesini söyledi. Biri de uçaktan indirmekle tehdit etti. Zor durumdaki baba, çocuğu sakinleştirmek için birkaç dakika izin istediyse de kabin memurları yardımcı olmadı.
Baba çocuğu tam sakinleştirdiğinde, uçak taxi yapmak üzere pistte ilerlemeye başladı. Aniden pilotun anonsu duyuldu. ”Yolcular….bir sorun yüzünden geri dönüyoruz”.
Uçak kapıya geri döndü, uçağa gelen   güvenlik ve uçuş görevlisi adama ve çocuğuna kalkmalarını söyledi. Tüm bu olaylar yaşanırken, bir kabin memuru da Armstrong’a çekimi durdurmasını emretti.
Yolcu Armstrong Law&Crime  Haber’e havayolunun videoyu görmesini çok istediğini açıkladı. Videoyu Southwest Airlines’a yolladığını ancak hiçbir yanıt alamadığını bildirdi.
Law & Crime da Southwest Airlines’a konuyu iletti ancak henüz cevap alamadı.
https://youtu.be/tEcgjHlt11c

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir