featured

Kaan Air’dan Dev yatırım

Helikopter satış ve kiralaması yanında proje bazlı uzun süreli verdiği havacılık hizmetleriyle Türkiye’nin öncü firmalarından biri olan Kaan Air, deniz aşırı uçuşlarda 40 yıllık tecrübeye sahip olarak hizmet veren Almanya’da konuşlu Wiking Helicopter Service’in yüzde 60 hissesini satın alarak ortak oldu. Kaan Air, gerçekleştirmiş olduğu ortaklıkla hizmet yelpazesini genişleterek, Avrupa pazarında da var olduğunu göstererek gücünü pekiştirdi.
Ortaklığın kendilerini çok heyecanlandırdığını belirten Kaan Air Yönetim Kurulu Başkanı Ferda Yıldız “Almanya’da 40 yılı aşkın süredir hizmet veren Wiking Helicopter Service’in yüzde 60 hissesini satın alarak Avrupa’da büyüme sağladık. Deniz aşırı uçuşlar, farklı tiplerde helikopterlere bakım hizmetleri vermenin devamlılığının yanı sıra daha başka alanlarda da yeni hizmetler sunacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu ortaklık ile uzun dönemde çok güçlü bir platforma ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.
Uluslararası petrol ve gaz firmalarına deniz aşırı uçuş sağlama konusunda etkin bir faaliyet sürdüren Wiking Helicopter Service, özellikle Kuzey ve Baltık denizi bölgelerinde ki uzmanlığıyla biliniyor. Wiking, ayrıca uzak kıyı rüzgar enerjisi endüstrisine personel ve malzeme nakli konusunda da etkin bir yapıya sahip.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 sene önce

    Kiralama oluyormu fiyat alabilirmiyim. Saygilar

    Cevapla