featured

John Travolta, Boeing 737 pilotu oldu

 

‘Ucuz Roman’, ‘Grease’ ve ‘İnfazcı’ gibi bir çok yapımda yer alan ünlü aktör John Travolta, Boeing 737 pilotu olduğu haberini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

“Havacılık tarihimde çok gururlu olduğum bir an” diyen 68 yaşındaki oyuncu, uçağın önünde poz verdi. Travolta, daha sonra gönderisinde “747 ve 707 lisanslarıma ek olarak 737 lisansımı aldım. İşler yolunda gitti ve sizinle bu anı paylaşıyorum” ifadelerini kullandı.

UÇUŞ DERSLERİNE 15 YAŞINDA BAŞLAMIŞTI

Artık Boeing 737 tipi uçakları kullanabilecek yetkinliğe ulaşan Travolta, uçuş derslerine ilk olarak 15 yaşındayken başlamıştı.

John Travolta, ilk uçuşunu da 1970’de gerçekleştirmişti.

John Travolta eşinin ölümünü oğluna nasıl açıkladığını anlattı

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ John travolta fb Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ main qimg 525d22765fce6c1355d288f73bbaddfd lq

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir