featured

Jet2’dan uçuş ve tatil programı için önemli açıklama

İngiliz tur operatörü Jet2, 19 Temmuz’dan itibaren sarı listede yer alan tüm destinasyonlarına uçuş ve tatil programını yeni başlatacağını duyurdu.

İngiliz tur operatörü ve havayolu firması Jet2, 19 Temmuz’dan itibaren sarı listede yer alan tüm destinasyonlarına uçuş ve tatil programını yeni başlatacağını duyurdu.

İngiltere, 2 doz aşısını yaptıran tatilciler için 19 Temmuz’dan itibaren karantinasız seyahatlerin önünü açacağını açıklamasının ardından; İngiliz tur operatörü “İngilizlerin tatili dört gözle beklediğini ve operasyonlarına 19 Temmuz’da başlayacağını” duyurdu.

“PROGRAMIMIZI GÜNCELLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Jet2 CEO’su Steve Heapy, “Müşterilerimize bu yaz sezonunda yeşil ve sarı listede yer alan ve hizmet sunduğumuz 40 destinasyonda uçuş hizmeti ve tatil imkanı sunmak için sabırsızlanıyoruz. Uzun zamandır beklediğimiz ve memnuniyetle karşıladığımız bu haberin oluşturacağı talep patlamasına hazırız. Bu harika bir haber. Tabii ki; uçuş ve tatil programımızı Hükümet’ten gelecek güncellemeler doğrultusunda güncellemeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir