TGS çalışanları, İstanbul Havalimanı’nda düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi; Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat saha ekiplerini ziyaret etti.
TGS Yer Hizmetleri ailesi, İstanbul Havalimanı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma programında anlamlı bir buluşmaya imza attı. Programa sektörün üst düzey isimleri ve saha çalışanları yoğun katılım gösterdi.
Ahmet Bolat’tan Saha Ekiplerine Ziyaret
Ahmet Bolat, program kapsamında havalimanında görev yapan yolcu hizmetleri, ramp, harekât, bagaj, kargo ve uçak içi temizlik ekiplerini ziyaret ederek çalışanlarla bayramlaştı.
Ziyaret sırasında, özellikle bayram yoğunluğunda kesintisiz ve yüksek standartlarda hizmet sunan saha ekiplerinin özverili çalışmaları ön plana çıktı.
“Operasyonel Başarıda Saha Ekipleri Kilit Rol Oynuyor”
Ahmet Bolat, TGS çalışanlarının disiplinli, koordineli ve müşteri odaklı hizmet anlayışının havacılık operasyonları açısından stratejik önem taşıdığına dikkat çekerek tüm ekiplere teşekkür etti.
TGS’den Hizmet Vurgusu
TGS ailesi ise aynı disiplin, sorumluluk bilinci ve yüksek hizmet standardıyla operasyonlarını sürdürmeye devam edeceğini vurguladı. Yapılan açıklamada, yolcu memnuniyetini esas alan hizmet anlayışının kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.










Sıraya dizilip el sıkmak yerine birlik olup tepki verseydiniz ya niye yapmadınız? Yorum yazarak hiç bir şeyin değişmeyeceğini ne zaman öğreneceksiniz? Kula kulluğu,biatı, şark kurnazlığını,neme lazımcılığı ne zaman bırakacaksınız?