featured

İstanbul Havalimanı'na yönelik çirkin sözler sarf eden kadına tepki yağdı

Almanlar ağlıyor sizin derdiniz ne? İstanbul Havalimanı’na yönelik çirkin sözler sarf eden kadına tepki yağdı.

İstanbul Havalimanı’nda bir kadın sergilediği çirkin tavırlarla büyük tepki topladı. Çektiği videoyu sosyal medyada paylaşan kadın dünyanın gıptayla baktığı İstanbul Havalimanı’na hakaretler yağdırdı. Çirkin iftiralarda bulunarak “Üçüncü Havalimanı’na gitmek size de suça ortak olmak gibi gelmiyor mu?” diyen kadın bu kadarına da pes dedirtti. İstanbul’un cazibe merkezi olan İstanbul Havalimanı’ndan rahatsızlık duyan kadın sarf ettiği sözler yetmezmiş gibi bir de içerisinde yapılan camiye dil uzattı. İnsanların değerlerine, yapılan işlere karşı hadsizce yalan söyleyip saldırıya geçen kadına vatandaşlar “Seni zorla mı uçuruyorlar, sende at arabasıyla gez cami zoruna gidiyorsa kiliseye git, papazlar kutsasın sen, oda yetmezse aziz çeşme suyuyla yıkasınlar seni” diyerek tepkilerini gösterdi. İşte kendini bilmez kadının skandal sözleri…
https://youtu.be/TGXUBRUxkw8

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 Yorum

  1. 5 sene önce

    merak ediyorum diğer ülkeler havalimanlarını çölemi yapıyor…gayet modern ve büyük kapasiteli bir havalimanı..altın meselesi dahil almanlara çalışan bir grup var içimizde..

    Cevapla
  2. 5 sene önce

    Bana biri kadinin soylediklerinin yalan oldugunu soylesin. Katilirsin katilmazsin o ayri ama soylediklerinin hepsi dogru

    Cevapla
    • 5 sene önce

      ya hangisi dogru. yuzlerce insan oldu,500den fazla kisi tutuklandi ama git bunu orada soyle. hem nimetten faydalan hemde nankorluk hatta korluk yap. ayip arkadas. siraci-bozaci. millet aptal siz akillisiniz.

      Cevapla
  3. 5 sene önce

    Dünya’da hangi aklı başında ülke yeni havalimanı’na gıpta ile bakıyor,gıpta edilecek nesi var? Dünya’nın en büyüğü dediler o da Daxing ile beraber tarihe gömüldü. Uçağın inmesiyle vatandaşın dışarı çıkması arasında neredeyse 2 saat zaman geçiyor. Elin icatlarıyla yapabildiğimiz betonu bu kadar yüceltmekle elimize ne geçecek? Dünya’da sadece betonla ileri giden hangi ülke var? Ayrıca hangi ülkede havalimanı girişinde kilise,cami,sinagog gibi ibadet yeri vardır veya yapılır?

    Cevapla
    • 5 sene önce

      2 saat mi? Geçen hafta uçağım sabah 6:32’de teker koydu. Taxi 16 dk sürdü. Otobüsle terminale gidiş 3 dk, pasaport kontrol + bagaj alımı 22 dk. Toplam 42. dakikada otoparktaki arabamdaydım. Sen beceriksizsen 2 saatte dışarı çıkamıyorsan, bu senin acizliğin

      Cevapla
    • 5 sene önce

      birincisi dunyaya kapalisin. eger arastirirsan unlu havaci blogerlarin buraya sadece havalimani icin uctugunu,hatta meraktan binlerce kisini geldigini yabanci basindan bulabilirsin. bunlari yazdigin bilgisayar elinen altind,arastir bul. dunyanin en buyugu,daxing,2030’da bile buranin kapasitesine ulasamayacak bunuda mi okumadin ve bilmiyorsun. 2 saat zaman diyorsan sen buradan hic dis hat ucmamisin derim. Beton isinde haklisin,hemfikirim ama bugune kadar agactan yapilan havalimani gormedim daha. Ibadet yerlerine gelince,Avrupa’da mesela Bari limaninin hemen sag cikisina adam Sapel’ini kondurmus,hicbir sekilde garibime gitmedi. Burasi ozel sektore ait. Isterse pistin ortasina yapar o Cami’yi.

      Cevapla
    • 5 sene önce

      Atatürk havalimanının girişinde yok muydu da bu kadar olay oldu

      Cevapla
    • 5 sene önce

      Sen sabahın o saatinde 42 dakikada otoparkta olabilirsin ki bu kadar sürede taxi,otobüs,pasaporttan geçip,bagaj alman çok da gerçekçi değil.
      Ben de 1 hafta önce 1 saat 45 dk’da otobüslerin önündeydim. Yaz sezonunda neredeyse her saat yoğunluk oluyor. Hele akşamları,çoluk,çocuklu aileler,yaşlılar için çok sorun oluyor. Ayrıca millete beceriksiz,aciz deme terbiyesizliğini kendinde nasıl buluyorsun be ahmak be gafil be terbiyesiz ! Milletin sana yalan borcu mu var? Sen hayalden bahsediyorsun millet gerçeklerden.

      Cevapla
    • 5 sene önce

      Bloggerlar babalarının hayrına buraya uçmuyor karşılığında bedava b.c biletler alıyorlar,bedavaya konaklıyorlar. Thy özel kalem ya da reklam,sponsorluk bölümüne sor istersen. Binlerce kişinin sırf havalimanını görmek için gelmesi de masal,belki 3-5 işi gücü olmayan,parası bol olan,maceracı gelir. Parayı ver ya da reklam ver gazetelere istediğini yazdır o kadar basit. Daxing’in tren,metrosu vs herşeyi hazır ya İga’nın ki? Dünya’ya kapalı,araştır falan diyorsun da sen kapalısın,sen araştır istersen hatta bu sitedeki haberleri oku. Bari’deki Şapel’den bahsediyorsun peki Ams,Cdg,Lhr,Fra,Muc,Mxp,Fco,Jfk,Ord,Lax,Zrh,Vie,Svo,Mad,Bcn vs oralarda havalimanı giriş veya çıkışında ya da ortasında ibadethane yok bunun için ne diyorsun? Fransa’nın güneyi Katolik’lerin merkezidir oradaki havalimanlarında bile yolun üstünde,girişinde bilmem neresinde kilise vs yok. Aynı şekilde İspanya’da da. Biri de Ahl’nin girişinde vardı diyor o cami Ahl girişinde miydi İga’daki gibi bir yerde ve büyüklükte miydi?

      Cevapla
    • 5 sene önce

      Hakli olabilirsin bloggerlarin bir kismi para icin gelmiş olabilir ama bir kismida merak icin geldi.Bunu kabul etmek bu kadar zor olmamali sonra bunu neden THY’ye sorucam,soracak olsam IGA’ya sorarim,burada celiski icine girmisin.Nisan’dan beri 16.000.000 kisi yaklasik gelmis buraya,binlerce insanin sirf meraki icin hem is hem merak icin bu havalimanina ucmasi neden garibine gidiyor.Dedigim gibi havacilik siteleri ya da burayla ilgili haberleri takip edersen ne demek istedigimi daha iyi anlarsin.Ibadet yerlerine gelince,dedigim gibi ozel sektor,isterse pistin ortasina koyar,oralarda yok diye buradada olmamali gibi bir mantik olmaz.Ayica butun havalimanlarinda buyuklu kucuklu ibadet yerleri var.Mesela Frankfurt’ta Termianal 1 ve 2de butun dinler icin var.Ayni sekilde Madrid’de Terminal 1,2,4te butun dinler icin var.Yunanistan’da yol ustunde neredeyse metre basi dua icin memorial mini sapeller var.Burada esas hikaye,devlete ve dine vurmak,Islam’a vurmak.Gerisi bos. Neyse kervan yuruyor.

      Cevapla