featured

İLKER AYCI GBTA'NIN BOSTON'DAKİ TOPLANTISINA KONUŞMACI OLARAK KATILIYOR.

Global Business Travel Association (GBTA) tarafından, Türk Hava Yolları Başkanı İlker Aycı’nın, 15-19 Temmuz’da Boston’da düzenlenecek olan GBTA Konvansiyon 2017‘de konuşmacı olarak yer alacağı açıklandı.
Boston’da yapılacak olan toplantıda İlker Aycı ile görüşme, 17 Temmuz Pazartesi günü Center Stage’de gerçekleşecek.
GBTA İcra Direktörü Michael W. McCormick, İlker Aycı’yı davet etmelerinin sebebi olarak, 82 yıl önce sadece beş uçakla başlayan ve bugün dünyanın 116 ülkesinin 290’dan fazla şehrine uçan bir havayolunun hikayesinin,katılımcılarımızın ilgisini çekeceğine eminiz.”dedi.
Boston Kongre ve Sergi Merkezinde düzenlenen GBTA 2017 organizasyonu, dünya çapında 50’den fazla ülkeden yaklaşık 7,000 profesyonelin buluşmasını sağlayacak.
NOT/ Global Business Travel Association (GBTA), altı kıtada faaliyet gösteren Washington, D.C. bölgesinde bulunan dünyanın önde gelen ticaret ve toplantı ticaret organizasyonudur. GBTA’nın 9.000’den fazla üyesi yılda 345 milyar dolardan fazla küresel iş seyahatleri ve toplantı harcamalarını yönetmektedir. GBTA ve GBTA Vakfı, 28.000’den fazla seyahat uzmanı ve 125.000 aktif kişi olmak üzere giderek büyüyen bir küresel ağa sahiptir.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ cleardot

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 7 sene önce

    o zamana kadar görevde kalırsa gider sallar gelir…

    Cevapla
  2. Yok ki anlatsın… tınnnnnn…..

    Cevapla