featured

İKİNCİ BAGAJA ŞARTLAR GETİRİLDİ

Havayoluna göre; yolcular evin yarı eşyasını valize tıkıştırıp taşımaya çalışıyor.
Başlangıçta ucuz ücret politikası ile tanınan şirket, müşteri imajı uğruna Ekim 2013’den itibaren ek küçük kabin çantasını ücretsiz olarak getirmeye izin veriyordu. Ama gün geçtikçe izin verdiği limitlerin düzenli olarak ihlal edildiği ve bu durumun gecikmelere sebebiyet verdiğini savunuyor.
Havayolu şirketinin CEO’su Michael O’Leary, The Irish Independent’e şunları söyledi: “biniş kapısında mücadele ediyoruz, çünkü çok fazla yolcu normal ebatlı bagaj ve bir çanta yerine bazen üç çanta ile geliyor”.
Ryanair kurallarına göre yolcular, maksimum boyutları 55 cm x 40 cm x 20 cm olan 10 kilograma kadar kabin bagajı, bir çanta, dizüstü bilgisayar çantası ve duty-free alışveriş torbası getirebilir. Büyük boyutlu kabin bagajları, biniş kapısında geri çevrilir veya uçakta 50 £ ücret alınır. Ryanair’e göre, ilk 90 yolcunun kabine bagajları yerleştirmesi garanti edildi. Ancak havayolu şirketinin 737’si 189 kişi kapasiteli.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 sene önce

    Bence yerinde bir uygulama. Uçağımız gecikmeli inince, bağlantı uçuşa son binenlerden biri olduk. Samimi söylüyorum, tüm baş üstü dolaplar tıka basa doluydu, laptop çantası kadar çantamı ayağımın altında tuttum. Ayrıca Allah korusun acil inişlerde, yangın durumunda millet çantalarını da kurtarmaya çalışıyor ki çok yanlış. Hemen Emirates’in yakın tarihte yaşadığı yangın olayının kabin içi videolarına bakın. Arkasından Singapur Havayollarının Singapur a dönen Milan uçağınınkine. Herkese iyi haftasonu dilerim.

    Cevapla