featured

İftarlar Uçak Restoranda Açılıyor

 Restoran haline dönüştürülen uçak, ramazan ayında büyük ilgi görüyor.

ucakta-iftar-ilgi-cekiyor-2-8509627_o
Uzun yıllar dünyanın birçok ülkesine uçuş yapan ve misafirlerini ağırlayan Airbus A340 tipi yolcu uçağı, ocak ayında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda burnu, kanatları, gövdesi ve kuyruğu olmak üzere 8 ayrı parçaya ayrılarak, 7 TIR’ın dorsesine yüklenmişti.
Bahçesi ve içerisi düğün salonu olarak hizmet veren Airbus A340 tipi uçakta, ramazan ayında olunması nedeniyle iftar yemekleri verilmeye başlandı.
İFTARI UÇAKTA AÇIYORLAR

 Edremit körfezinde iftar yemeği için farklılık arayan aileler, ilk günden restoran uçağın koltuklarını doldurdu. 76 metre uzunluk ve 6 metre kabin genişliğine sahip yapısıyla Türkiye’nin en büyük restoran uçağı olan Airbus A340, yapılan iç teşrifatının ardından 200 kişilik kabine sahip oldu.Burhaniye ilçesi sınırları içinde ve Koca Seyit Havalimanı’nın karşısında, E-87 Karayolu’nun kenarında bulunan uçakta iftar yemeği yemenin heyecanı içinde olan Balıkesirliler, iftar sofrası için farklı ve değişik bir mekan olduğu için burayı tercih ettiklerini ifade ettiler.
ucakta-iftar-ilgi-cekiyor-7-8509627_o
ucakta-iftar-ilgi-cekiyor-6-8509627_o
Uçak restoran bir birinden farklı menüleri ile Ramazan Ayı boyunca iftar saatlerinde müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir