featured

Hawaii Havayolları’nda Rezalet

Hawaii Havayolları yolcusu, 12 saatlik uçuş gecikmesinden ve personelden gelen kötü iletişimden bahsettikten sonra havayoluna sert bir saldırı başlattı.
HA446 Sefer sayılı Honolulu seferi için uçak Perşembe günü Auckland Uluslararası Havalimanı’ndan saat 12.30’da kalkacaktı.
Yolculara, birkaç başarısız kalkış girişimi sonrasında sabah saat 4.30’da eve gitmeleri söylendi. Sonunda havayolu uçuşun yapılmayacağını bildirdi.
Yolcu Ashley Kramer hayal kırıklığına uğradığını ifade ederek tam bir karmaşa yaşandığını, birinci sınıf bir havayolunun bu kadar ahmakça davranmaması gerektiğini belirtti.
Önce yolcular uçağa alındı, uçak taksiye başladı. 20 Dakika sonra geri dönecekleri anons edildi. Uçakta sorun olduğu ve kontrol edilmesi gerektiği bilgisi verildi.
Uçak bir süre park yerinde bekledikten sonra yine taxi-rout’a geçti. Aynı sorunun yaşandığı bildirildi ve tekrar kapıya geldiler.
4 Saat sonra havayolu bilgi vereceğini ve evlerine gitmelerini söyledi ve tabii hiç kimse aramadı.
Honolulu’daki Hawaii Havayolları çağrı merkezini aradılar. Auckland Havalimanı hattını ve görevlileri çağırdılar.
Perşembe’den sonra dördüncü gün havaalanına döndüler. Ne cevap, ne insan ne de bir ipucu. Görevli, muhatap bulamadılar. Hiç kimse neler olduğunu anlatmadı.
Sonunda şikayet etmekten çekinen 12 yolcu, Honolulu’ya giden bir Yeni Zelanda uçağına yeniden rezervasyon yaptı.
Air New Zealand, durumun böyle olduğunu onaylayamadı. “Gizlilik şartları, bireysel yolcuların seyahat düzenlemeleri hakkında yorum yapamayacağımız anlamına geliyor” demekle yetindi.
Şimdi yorum için Hawai Havayolları’na başvuruldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir