featured

HAVALİMANINDA MİNİBÜSÜYLE TANKIN ÖNÜNE BARİKAT KURDU

Darbe girişiminin gecesi minibüsü ile Atatürk Havalimanı gelen tankın önünü keserek ölümü göze alan servis şoförü Erdem Aksan olay anında gözünü hiçbir şeyin görmediğini söyledi.

Atatürk Havalimanı‘nda minibüsü ile havayolu şirketinin pilot ve hosteslerinin servis işini yapan Erdem Aksan, bir anda kendisini olayların içinde bulduğunu söyledi. Kendilerine doğru gelen tankın önünü minibüsüyle kesen Aksan, kendisini minibüsün içine kitleyerek tankı engellemek istediğini ifade etti. Aksan şunları söyledi:
“İç Hatlar geliş katında bir hostesi bekliyordum. Evine bırakacaktım. Aracın yanına geldiğimde palet sesleri gelmeye başladı. Yürüyerek havalimanı ana kapısına gittim. Tankın teki son sürat geliyordu. Kısa bir süre sonra arkasından vatandaşlar yoğun şekilde gelmeye başladı. Bu arada ikinci tank da gelmeye başladı. Ben arabamın yanına koştum, arabayı aldım. İçerde devamlı olarak Türk Bayrağı taşırım. Minibüsümün önüne Türk bayrağını astım, arabayı çalıştırıp ters yönden aşağıya iç hatlar gelişe indim. Çünkü tank o istikametten geliyordu. Aracımı tankların önüne kırdım. Benim bu hareketim üzerine insanlar, vatandaşlar aşka geldi ve o dakikadan itibaren tankın önüne gelerek benim arabamla siper ettiler. Ben de kendimi minibüsün içine attım ve kapıları içeriden kilitledim. Kapıları açıp aracı oradan çekmelerini önlemek maksadıyla bunu yaptım.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir