Havalimanında Kaybolan Para Kabin Memurunun Dikkati Sayesinde Bulundu

Havalimanında Kaybolan Para Kabin Memurunun Dikkati Sayesinde Bulundu

Havalimanında yaşanan hırsızlık olayı, Hatay’da görevli Profesör Dr. Mustafa Zortuk’un Paris tatili öncesi büyük bir şok yaşamasına neden oldu. Zortuk, ailesiyle birlikte tatil için Paris’e gitmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanı’na geldiğinde çantasının yanında olmadığını fark etti. Çantanın içinde tatil parası olarak sakladığı bin 500 euro ve 4 bin TL’nin de çalındığını fark eden Zortuk, havalimanı yetkililerine durumu bildirdi. Ancak çantanın uçağa biniş esnasında başka bir kişi tarafından alındığını söyleyen kabin memurunun dikkati sayesinde polis ekipleri olaya müdahale etti.

Profesör Zortuk’un ifadesine göre, kabin memuru Rengin Koç, çantanın uçağa binerken bir kişi tarafından alındığını ve paraların içeri saklandığını fark etti. Polis ekiplerinin çalışması sonucunda hırsızlık zanlısının ayakkabısının içinde bulunan paralar, kabin memurunun dikkati sayesinde ortaya çıktı. Bu olay sonrasında Zortuk ailesi ve diğer yolcular, bir saat gecikmeyle Paris’e doğru yola çıktı.

Profesör Zortuk, yaşadığı panik anlarını anlatırken, çalınan paranın bulunmasında kabin memurunun dikkatinin büyük önem taşıdığını vurguladı. Olayın ardından Zortuk, havalimanındaki polis memurlarına teşekkür ederek, hırsızlık zanlısından şikayetçi oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir