featured

Havalimanın Ortasında Kabin Ekip Çocuğu Yalnız Bıraktı!

Havalimanın Ortasında Kabin Ekip Çocuğu Yalnız Bıraktı. Hem de Refakatsiz Olmasına Rağmen!
Çocuğunun yolculuğuna yardım edilmesi için ödeme yapılmış olmasına rağmen, 8 yaşındaki oğlu havayolu ekibi tarafından havalimanı terminalinde tek başına bırakılan anne hem üzgün hem sinirli.
Seeley Kunkel adındaki çocuk Minneapolis (ABD) Saint Paul Havalimanı’ndan Condor Havayolları ile kendi taşımacılık şirketi olan Thomas Cook Grup tarafından Hamburg’a gönderiliyor, dedesi ve nenesi karşılayacak.
Anne Jeana “refakatsiz küçükleri taşıma” programında oğlunu havayoluna teslim ediyor.
 
350F7B4C00000578-3631320-image-a-25_1465397840908
Çocuk Frankfurt’da apronda tek başına kalıyor. Bindiği terminal otobüsünde çocuğu polis buluyor. Tek başına olduğunu farkeden polis Alman dede ile neneyi aramaya koyuluyor. Çocuk Hamburg uçağına rezervasyonlu, büyükleri de orada bekliyorlar.
Annesi haber merkezine; oğlunun uçakta tek başına ve en sona kaldığını, otobüsü görünce ona bindiğini ve böylece terminale vardığını açıklıyor. Bu yüzden website’ye şikayet göndermek zorunda kalıyor.
Bilet Almanya’ya ABD den gidiş-dönüş için 1760 $ mal olmuş. Genç çocuk sonunda Frankfurt muhaceret bürosuna bir ekibin yardımı ile varıyor ve büyükleri ile iletişim kuruluyor.
Condor sözcüsü hala “yolcularımızın emniyeti ve gizliliği ilk sırada yer alır, Seeley uçaktan gözetimsiz ayrılmayacaktı” diyebiliyor. Sonunda özür diliyor ve neler olduğunun araştırılacağı teminatını veriyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir