featured

Havaalanında yapılan 8 hata ve çözüm önerileri…

Seyahatlerin başlangıç ve bitiş noktalarını oluşturan havaalanları yolculukların nasıl şekilleneceğini de belirliyor. Havaalanına geç kalmak ya da valizin kaybolması gibi aksilikler seyahatin gidişatını belirleyen faktörler.
İşte havaalanında yapılan 8 hata ve çözüm önerileri…
Online check-in yapmamak
Uçuş öncesi zaman kazanmak ve kuyrukta beklememek açısından online check-in yapmak çok önemli.
Güvenlik kontrolleri
Güvenlik kontrollerinden geçerken, sıkıntı doğuracak şeyleri yanınızda bulundurmamak sorun yaşamamanız ve vakit kaybetmemeniz açısından önemli.
Yiyecek getirmeyin
Pek çok havaalanı, dışarıdan yiyecek getirme konusunda oldukça hassas. Bu konuda sıkıntı yaşamamak adına havaalanına dışarıdan yiyecek getirmemeye özen gösterin.
Kıyafet tercihi
Rötar, transfer gibi uçak yolculuklarında sıkça karşılaşılan durumlar karşısında koşuşturmaca veya dinlenebilmek için üzerinizde rahat kıyafetler bulundurmaya özen gösterin.

Online check-in yapmadıysan bir fırsatınız daha var
Uzun check-in kuyruklarından kurtulmak için pek çok havaalanında bulunan check-in cihazlarını kullanın. Bu tercih size epey vakit kazandıracaktır.
Sabırlı olun
Havaalanında hiç ummadığınız sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bunlardan en masumu uzun kuyruklardır. Bu gibi durumlarda sakin kalıp sabırlı olmakta fayda var.
Bagajınıza işaret koyun…
Bagajınızın size ait olduğunu bilmek için mutlaka üzerine bir işaret koyun. Böylece kayıp ya da karışıklıklarda zaman kazanma şansınız olur. En klasik yöntemlerden biri valizine adınızın yazılı olduğu bir kağıdı iyi bir şekilde bantlamak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. havalimanı tam hazır olmadan açılışını yapmayın

    Cevapla