featured

HAVA İŞ ANKARA ŞUBESİ BASIN AÇIKLAMASI

Bugün yaşanan olaylar sonrasında Hava İş Ankara Şube Başkanlığı olaylarla ilgili basın açıklamasında bulundu.
işte o açıklama;
 Saygıdeğer Üyelerimiz,
 28.08.2017 tarihinde, Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından görevlendirildiğini bildiren Avukat  Muhammet  Öztürk’ün, yanında kim oldukları belli olmayan iki kişi ile birlikte şubemize geldiklerini tesadüfen öğrendik. 
 Şube çalışanı tarafından içeri alınan kişilerin şubemizi ziyaretleri hakkında daha önceden tarafımıza bir bilgilendirme yapılmadığından sahada ya da işyerlerimizde bulunmaktaydık.
 Şubeye gittiğimizde, avukat genel merkez tarafından yapılan görevlendirme yazısını ve vekaletname belgesini göstererek, şubeyi denetleyeceklerini ve şube seçim çalışmalarını kendilerinin yürüteceğini belirttiler.
 Kendilerine, denetleme yetkisinin sadece sendika denetim kurulunda olduğu ve şube seçimlerinin organizasyonunun bizzat şube yönetiminde bulunduğu, yaptıklarının hukuksuz olduğu defaten söylenmesine rağmen, tahrik edici konuşmaları ve tutumlarıyla, tartışma ortamı yaratmışlardır.
 Bunun üzerine, yaptıkları hukuksuzluk sebebiyle polis çağırmak zorunda kaldık. Karakolda tutanağın tutulması ve ifadelerin alınması sonrasında, avukatımızla birlikte yaptığımız değerlendirmede, daha önce yaptığımız tespitlerin doğruluğunu teyit ettik. Bunun üzerinede kendilerinden şikayetçi olduk ve suç duyurusunda bulunacağız.
 Sayın üyelerimiz, anlaşılan o ki, seçimlerde kaybedeceğini anlayan genel merkez yönetimi, üyelerimizi ve bizleri tedirgin etmek  ve seçimlere az bir zaman kala çalışmalarımızı engellemekten başka bir amaç taşımayan bu hukuksuz ve gayr-i meşru eylemlerden medet umar hale gelmiştir.
 Bildiğiniz üzere, Anadolu üyelerimizin şubelere bağlanmasına paralel olarak “kamyoncu” diye tabir edilen skandalın üyelerimizde yarattığı ve her geçen gün yükselen tepkiyi bertaraf edemeyeceklerini anlayınca, şubemize yönelik hiç bir yasal dayanağı olmayan eylemlerine, temsilcilerimizi görevden alarak başlamışlardır.
 Geçen hafta genel merkezden gelen bir yazı ile kendi adayları olarak çıkardıkları temsilciye destek vermeyen diğer tüm temsilcilerimizin görevden alındıkları bildirilmiştir. Üyelerimizden gelen tepkilerden bir gün sonra adayları olan temsilcinin de görevden alındığına dair bir yazı daha iletilmiştir.
 Saygıdeğer Üyelerimiz, hür iradenizin sandığa yansıması için gereken tüm tedbirler şubemiz yönetimi tarafından alınmakta olup, çalışmalarımıza eskisinden de çok fedakarlıkla devam ettiğimizi bilmenizi isteriz.
 Saygılarımızla…
 Hava-İş Ankara Şube Yönetimi adına
Yasin ÖZER
Ankara Şube Başkanı
 
 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

22 Yorum

  1. 7 sene önce

    Baskan cok yureklisin yola devam

    Cevapla
  2. 7 sene önce

    Yasin Başkan yürü yanındayız

    Cevapla
  3. 7 sene önce

    Önce basında çıkan yolsuzlukları açıkla yanlı bal

    Cevapla
  4. 7 sene önce

    Antalya başkanı da katılacak bu oluşuma tanıdığım kadarıyla o da tatlıyı sevmez seçime kadar idare eder sonrasında bilir ne yapacağını başkan

    Cevapla
  5. 7 sene önce

    Ankarada koca yürekli insanlar var.Ankarayı yıkamazlar

    Cevapla
  6. 7 sene önce

    Ankara ve Pendik Şube, bu seçimin en kritik noktaları. o yüzden yükleniyorlar. Dayanın arkadaşlar, Anadolu İstasyonları sizinle.

    Cevapla
  7. 7 sene önce

    Bravo Yasin bey, yanındayız. Hukuk da tüzük de sizin yanınızda.

    Cevapla
  8. 7 sene önce

    ankara şubeyi bütün içtenlikle kutluyorum , sendika üyeleri için genel merkezin yapması gereken mücadeleyi ,ankara şube başkanı yasin özer üstlenmiş taşra,çalışanları herdaim yanınızda olacak.

    Cevapla
  9. 7 sene önce

    Hodri meydan kim bakalım kaybedecek.Yasin başkan 4 yıl bunlarla beraberdin nolduda şimdi kötü oldular.Bizim adayımız Demokan bey.

    Cevapla
  10. 7 sene önce

    Şimdi mi düşman oldunuz?

    Cevapla
  11. 7 sene önce

    Şu an aday kim? Muharrem mi? :) Yasin beyi bir teknik çalışanı olarak iyi bilirim bizimle alakası olmasa da iyi şeyler yaptığını gördüm.

    Cevapla
  12. 7 sene önce

    Sıra Antalya da bekliyoruz seni koca yürekli adam tatlıbalı bertaraf et artık sende

    Cevapla
  13. 7 sene önce

    gideceğini anladı nereye saldıracağını şaşırdı. Kamyoncuların da kurtaramayacak seni yanlıbal.

    Cevapla
  14. 7 sene önce

    Temsilciyi atayan genel merkez ,gorevden alan genel merkez. Tatliballa 4 yıl beraber yürü,sonra kötü ol.iyi numara

    Cevapla