featured

GÜRCİSTAN KAPATMADI TAV REKOR KIRDI

Samsun-Çarşamba Havaalanı tadilat nedeniyle 3 ay kapanacak ancak, Gürcistan’da pist tadilatı kapatma yapılmadan 90 günde tamamlandı üstelik kısa filmi de çekildi
Samsun’da 2012 yılından fark edilmesine rağmen, hiçbir şey yapılmayıp, pistteki çökme adeta izlenirken, sonunda kapatılması zorunlu hale geldi. Oysa Gürcistan’da TAV firması aynı sorunu hiç kapatmadan günde 10 saat çalışarak, 90 günde tamamlamayı başardı. Üstelik bu başarıyı filme de alarak, dünyaya izletti.
Koskoca Samsun’un Havaalanı 90 gün uçuşa kapatılacak. İhale ilanında 360 gün yazıyor ancak 3 ay kapatıp tadilat yapılması ‘bir başarı gibi gösterilirken, gelişmişlikte Türkiye’nin çok gerisinde olan Gürcistan bile ‘havaalanını kapatmaya tahammülü olmadığından’ filmlere konu olacak bir başarıya imza attırdı.
“Bu işler dünyada nasıl oluyor” diye internete bakan herkesin görebileceği uygulama Gürcistan Tiflis Shota Rustaveli Havaalanı’nda uygulandı. Pist bakım ve onarımını TAV şirketimiz yaptı. Hem de 90 gün boyunca her gün 10 saat çalışarak ve gün içerisinde kısmi kapalı kalarak yapılan çalışmada havaalanı sabah 10:00 ila akşam 20:00 saatleri arasında çalıştırıldı ve 90 günde tadilat tamamlandı.
90 günde tadilata rekor izleme

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir