featured

Flydubai, İtalya, Türkiye ve Yunan Adaları’ndaki altı yeni tatil noktasına uçuş ekliyor

Düşük maliyetli havayolu flydubai, altı popüler tatil destinasyonuna yeni sezonluk yaz uçuşları duyurdu.

Emirati’nin düşük maliyetli havayolu şirketi, Dubai’den Yunanistan’ın Santorini ve Mikonos adalarına, sırasıyla 4 ve 24 Haziran’da Türkiye’nin Bodrum ve Trabzon’a ve Temmuz ayında İtalya’nın Napoli ve Avusturya Salzburg adalarına uçuşlara başlayacak.

Flydubai CEO’su Ghaith Al Ghaith, “Daha fazla ülke uluslararası seyahat kısıtlamalarını kademeli olarak kaldırdıkça seyahat talebi artmaya başladı” dedi.

BAE kısa süre önce güvenli seyahat listesine Bahreyn, Yunanistan ve Sırbistan’ı ekledi ve bu da daha fazla insanı yaz tatillerini planlamaya teşvik etti. Mykonos ve Santorini, BAE ve GCC’den yapılacak seyahatlerde tercih edilen seçenekler olacaktır.

Flydubai, 25 Haziran Cuma gününden itibaren Gürcistan’ın Batum kentine sezonluk uçuşlara da devam edecek. Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e yapılan uçuşlar ile havayolunun ülkedeki ikinci varış noktası olacak.

Flydubai, Karadağ için 25 Haziran Cuma gününden itibaren Tivat’a sezonluk hizmetlerini geri getirecek. Ülke kapılarını BAE’den gelen turistlere tekrar açtı ve girmek için negatif bir PCR testi gerekiyor.

Yunan adaları arasında atlama

Dubai Havayolları, 18 Haziran Cuma gününden itibaren Yunan adaları Santorini ve Mikonos’a uçuşlar düzenleyecek.

Mykonos, mükemmel mutfak sahnesi ve gelişen gece hayatı sayesinde favori bir tatil yeridir ve Santorini, ülkedeki en iyi gün batımı manzaralarının tacını elinde tutar.

BAE ile Yunanistan arasında yakın zamanda duyurulan aşı koridoru, tamamen aşılanmış yolcuların seyahatlerinin her iki ucunda da karantina olmadan ziyaret edebilecekleri anlamına geliyor.

Flydubai, 29 Eylül Çarşamba gününe kadar Yunan Adaları’na haftada üç uçuş gerçekleştiriyor. Uçuşlar, Emirates Airlines ile paylaşılan kodla gerçekleştiriliyor ve Santorini’ye gitmeden önce Dubai Uluslararası Havalimanı’ndaki Terminal 3’ten Mikonos adasına kalkacak.

Dönüş uçuşları, Mikonos’ta bir mola yeri üzerinden yapılmaktadır. Uçuşların, ekonomi sınıfında 2.500 dirhem ve ticaret sınıfında 8.000 dirhemden başlayan fiyatlarla çarşamba, cuma ve pazar günleri uçması planlanıyor.

Dubai’den Napoli’ye, Salzburg’a, Bodrum’a ve Batum’a

Flydubai, Türkiye’deki popüler tatil destinasyonlarına da yeni seferler başlatıyor.

Türk Rivierası’nın ana kapısı olan Bodrum, 4 Haziran Cuma gününden itibaren haftada iki uçuşa hizmet verecek. Ekonomik fiyatlar 1600 dirhemden ve iş biletleri 6000 dirhemden başlar.

Flydubai, 24 Haziran Perşembe günü Türkiye’nin kuzeydoğusundaki Karadeniz kıyısındaki ünlü şehir Trabzon’a seferler düzenleyecek ve eylül ayına kadar üç haftalık seferlerle yaz boyunca devam edecek. Dubai’den uçuşlar çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri kalkıyor ve ekonomi sınıfı ücretleri 1.600 Dhgate gidiş-dönüş seferinden başlıyor.

Salzburg, flydubai için bir başka yeni destinasyondur. Alpler’in kuzeyindeki en iyi korunmuş şehir merkezlerinden biri olarak bilinen güzel Avusturya şehri, 1,995 dirhemden listelenen ekonomi ücretleri ile Temmuz ayından itibaren düşük maliyetli havayolu tarifesiyle tanınır.

Kesin lansman tarihi henüz onaylanmadı, ancak uçuşlar 1 Temmuz Perşembe’den itibaren satışa sunulacak. Avusturya şu anda yalnızca listelenen ülkelerden turistlere açık ve Birleşik Arap Emirlikleri henüz bu listenin bir parçası değil, ancak bu büyük olasılıkla Temmuz ayına kadar güncellenecek.

İtalya’nın Napoli’si, Temmuz ayında başlaması planlanan hizmetler ve 2.355 dirhemden ekonomi sınıfı ücretleri ile ilk kez flydubai’nin yaz ağına dahil edildi.

Pizzanın doğduğu yeri ziyaret etmek isteyenler, İtalya’nın Emirati turistlerine ne zaman yeniden açılacağına dair daha fazla ayrıntı beklemek zorunda kalacak. Küresel salgının ilk dalgasından en çok etkilenen ülkelerden biri olan İtalya, bazı yolculara kapılarını yeniden açtı, ancak yaz için zamanında diğer ziyaretçilere açılmak için çalışıyor.

Flydubai uçuşları 31 Temmuz Cumartesi’den itibaren indirimde ancak bu değişebilir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir