featured

Falcon 2000 Kokpit Dizaynı Tamamlandı

Hindistan’da Dassault Reliance Aerospace Ltd. (DRAL) tarafından yapılan ilk Falcon 2000 serisi kokpit dizaynı yakında Dassault Aviation’a teslim edilecek.
Mumbai merkezli Reliance Infrastructure ve Dassault Aviation’ın bir ortak girişimi olan Dassault Reliance Aerospace Ltd. (DRAL) tarafından Hindistan’da yapılan ilk Falcon 2000 serisi kokpit dizaynı teslim edilmeye hazır.
DRAL’in Nagpur’daki tesisinde toplanan kokpit yerleşiminin, Fransa’daki son bir montaj hattına gönderilmeden önce, önümüzdeki hafta Bangalore’deki Aero India hava fuarında Dassault’a törenle teslim edilmesi bekleniyor.
DRAL’ın tesisi, Nagpur Uluslararası Havaalanı’na bitişik özel ekonomik bölgede yer almaktadır. Dassault, temel taşının 15 ay önce “Eylül 2016’da iki hükümet arasında imzalanan Fransa’dan 36 Rafale Fighter’ı satın almasına bağlı olarak mahsup etme yükümlülüğünün çeşitli bileşenlerini üretmek için” dedi. Halen, DRAL Hindistan’da, Falcon 2000’nin kokpit bölümündeki yaklaşık 2.500 bileşenin birçoğunu ödüllendiren bir tedarik zinciri oluşturuyor.
Geçtiğimiz yıl yapılacak ortak girişimden bahseden Dassault Aviation başkanı ve CEO’su Eric Trappier , AIN’ye “Reliance bizim ortağımız ve onlara inanıyoruz” diyerek Hindistan’daki insanların beceri geliştirmelerini sağlamak için eğitildiklerini söyledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir