featured

EVRENDE YALNIZ MIYIZ?

Değerli okurlarımız; Bu yazı ve aşağıda göreceğiniz video programını ikinci defa tekrar yayınlıyorum. Bu program yayınladığında da şimdiki gibi UFO söylentileri çoktu. Şimdilerde yine bu görüntülere rastladık diyenler artmaya başladı. Uzay ve UFO’lar hakkında pek bilgi sahibi değilim. Bilgi sahibi olmadan hiç bir konuya girmediğimi biliyorsunuzdur. Ancak, aşağıda videolarını seyredeceğiniz program konu ile ilgili ve bilgili olduklarına inandığım kişileri AirportTV kanalına davet ettiğim zaman çekilmiştir. Tahminen 2007 yılları idi diye hatırlıyorum.
İşte seneler önce AirportTV de yayınlanan o canlı programı ve  farklı düşüncelerde konuklarımın görüşlerini sizlere canlı olarak bir kez daha izletmenin tam zamanı diye düşündüm ve arşivimden çıkartarak sizlere sunmaya karar verdim. SEFA İNAN
************************
İşte o yazı ve uzman görüşleri…
THY pilotlarının Silivri semalarında UFO gördüklerini iddia etmeleri ve İngiliz medyasının bu haberin üstüne atlayarak, düşen Mısır uçağını UFO ların düşürdüğünü iddia etmesi bizim medyamızda da haber değeri bulup yayınlandı.
Bildiğiniz üzere bir zamanlar AirportTV’nin yönetim kurulu başkanıydım. Tabii ki yönetim kurulu başkanıyım diye havacılıktan uzak kalmak olmazdı. Bu nedenle her hafta “KARA KUTU” isimli üç saat süreli canlı yayın yapmaya karar vererek,TV’miz kapanana kadar bu programlarımı sürdürdüm. Yaptığım programlarımda sektörün önemli şahsiyetlerini canlı yayına konuk eder ve anlık gelişen sorularla sektör el  sohbet gerçekleştirirdik.  Programlarıma konuk etmek istediğim kişiler genelde ne sorulacağını merak ediyorlar. İstemedikleri veya cevap veremeyecekleri sorularla canlı yayında karşılaşmak istemiyorlar. Bende onlara gerçekten hiç bir programımda soru hazırlamadığımı ve canlı yayında karşılıklı sohbet ortamında laf lafı açar misali konuşacağımızı söylerdim. Bir çok konuğumun, soruların önceden verilmemesi nedeniyle davetimi kabul etmediği de bir gerçek.
Bu programlarımdan bir tanesi de “Evrende Yalnız mıyız” adı altında UFO ların da konu edildiği programımızdı.   
Tüm dünyada insanları ilgilendiren,1950’lerden itibaren varlığı/yokluğu üzerine yapılan tartışmaların sürdüğü UFO’lar konusunda, hâlâ netleşmiş bir bilgi yok.
UFO dendiği zaman uçan daire sanan bir dolu insanımız var. Aslına bakacak olursanız UFO ( Unidentified Flying Object UFO) tanımlanamayan uçan cisim olarak kabul edilir. İnsanlarımız çoğu zaman havada UFO gördüm dediğinde, bu gördüğünün gök taşı olma veya bir lazer gösterisi ihtimali yüksektir.
UFO yu başka medeniyetlerin aracı olarak gördüğünü iddia edenler henüz bu konunun bilimsel ispatının olmadığını unutmamalıdır. Carl Sagan’ın dediği gibi “Olağanüstü iddialar,olağanüstü kanıtlar gerektirir”
 
İşte o program. İYİ SEYİRLER. 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir