featured

Eski Pentagon çalışanı: UFO’lara yaklaşan pilotlarda radyasyon yanıkları oluştu

Luis Elizondo isimli eski bir Pentagon çalışanı tarafından yapılan açıklamalara göre, UFO gören pilotlarda radyasyon yanıkları oluştu ve pilotlar uzay-zaman bükülmesi deneyimledi.

ABD ordusu tarafından yürütülen tanımlanamayan uçan cisim (UFO) araştırmalarının ve bu araştırmalar ile ilgili görüntülerin var olduğu son birkaç yıldır bilinen bir gerçek. Hatta bu birkaç yıllık süreçte Pentagon bazı videoları dünya ile paylaşmıştı.

UFO’lar ile karşılaşan birkaç pilot da yaşadıkları deneyimler ile ilgili konuşmuş ve gördükleri cisimleri ‘fizik kurallarına meydan okuyan garip şekilli nesneler’ olarak nitelendirmişti.

Şimdi de eski bir Pentagon istihbarat çalışanı olan Luis Elizondo, hükümetin UFO araştırmaları ile ilgili yeni bilgileri ve kendi deneyimlerini dünya ile paylaştı. Elizondo’nun GQ’ya verdiği demeçte UFO’lar ile karşılaşan pilotlarda fiziksel semptomların oluştuğu ve garip olaylar ile karşılaşıldığı ifade edildi.

Elizondo verdiği röportajda, “Dikkatli olmalıyım. Çok spesifik konuşamam ama bir pilottan oldukça ilginç bir rapor almıştık. O pilot, UFO’ya yaklaştığını; bunun ardından da vücudunda güneş yanıkları olduğunu söyledi ve bu yanıkların dört gün boyunca vücudunda kaldığını bizimle paylaştı” ifadelerini kullandı.

Eski istihbarat uzmanı bu yanıkların güneş yanığı olmadığını, aslında radyasyon yanıkları olduğunu sözlerine ekledi: “Yanıklar güneş yanığı değildi. Pilotta oluşan belirtiler radyasyon belirtileriydi. Bu yüzden de vücudundaki yanıklar radyasyon yanığıydı.”

Pilotlar uzay-zaman bükülmesi yaşadı

Elizondo daha da ilginç iddialarda da bulundu. Eski çalışan, bazı pilotların UFO’lar etrafında 30 dakika geçirdiğini; ancak uçakların yalnızca 5 dakikalık yakıt kullandığını söyledi. Bu durum için ise pilotların bir ‘uzay-zaman bükülmesi’ deneyimlediklerini belirten açıklamalarda bulundu:

“Bu tanımlanamayan araçlara ne kadar yaklaşırsanız zaman algınız değişiyor. Çevreniz ve araca göre daha göreceli bir ‘uzay zamanı’ deneyimliyorsunuz”

Elizondo’nun açıklamaları bunlarla da sınırlı değil. Eski çalışan, yaşanan garip olaylar hakkında hâlen yayınlanmayan birçok videonun bulunduğunu da söyledi. GQ’ya yaptığı açıklamada, “Dünyanın görmediği, hükümetin elinde tuttuğu 23 dakikalık bir video var. Buna ek olarak UFO’lardan birine 50 metre kadar yaklaşan bir uçağın videosu da hükümetin elinde bulunuyor” ifadelerini kullandı.

Elizondo son olarak açıklamalarına, çok daha fazla bilginin paylaşılacağını eklerken ABD dışındaki ülkelerin de UFO’lar hakkında tahmin edilenden çok daha fazla bilgiye sahip olduğunu belirtti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 2 sene önce

    Yaklasan polyanna oluyor

    Cevapla