featured

Eski CIA direktöründen uzaylı açıklaması

“Uzaylılar var mı?” sorusu yüzyıllardır merak edilse de konuya ilişkin net bir cevap verilemiyor. Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Merkezi İstihbarat Teşkilatı’nın eski yöneticisi R. James Woolsey, uzaylılara ilişkin açıklamalarda bulunurken ‘Artık inanmaya başladım’ ifadelerini kullandı. Woolsey, bir arkadaşının kullandığı savaş uçağının havada UFO ile karşılaştıktan sonra 12 bin metrede durarak asılı kaldığını anlatarak, ” Gördüğüm bu olay uzaylılara olan inancımı tetikledi” dedi.

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Merkezi İstihbarat Teşkilatı’nın eski yöneticisi R. James Woolsey, uzaylıların varlığına yıllar önce yaşadığı bir olayın ardından inanmaya başladığını açıkladı.

UZAYLILAR VAR MI?

Uzaylılar var mı sorusu yüzyıllardır hem bilim dünyasının hem de insanların kafasını kurcalarken, uzaylıların varlığına ilişkin ABD’ den açıklama geldi. ABD eski Başkanı Bill Clinton döneminde ve 1993-1995 yılları arasında Amerikan Merkezi Haberalma Örgütü’nü (CIA) yöneten R. James Woolsey, sosyal medya üzerinden verdiği röportajda uzaylıların varlığına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

ŞAHİT OLDUĞU BİR OLAYI ANLATTI

Woolsey uzaylılara inanmadığını ancak, yıllar önce şahit olduğu bir olay sonrası fikrinin tamamen değiştiğini ifade ederek,”Artık inanmaya başladım” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir