featured

Erzurum’daki çileyi gördü: Cumhurbaşkanına ileteceğim!

 

Erzurum AK Parti Milletvekillerinin daha önce hiç bir şekilde gündemine almadıkları uçak seferleri konusuna, nihayet ses çıkaran bir AK Partili oldu.

Daha önce defalarca masaya yatırılan konuyu, AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk tekrar gündeme getirdi. AK Partili Erzurum Vekillerin konu ile ilgili hiç bir girişimde bulunmadığı sorunu, AK Partili Külünk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ileteceğini bildirdi.

Erzurum’da İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen “Merkez Güç Yolunda Türkiye – Küresel Şahlanış” konulu söyleşi programına Metin Külünk, Murat Bahadır Akkoyunlu ve Kazım Yurdakul konuşmacı olarak katıldı.

Programda konuşan AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk, Erzurum’da yaşanan uçak seferi problemine değindi. Erzurum’un kış turizmi şehri olduğunu hatırlatan AK Partili Metin Külünk Türk Hava Yolları’nın Erzurum için azaltılan seferlerine dikkat çekti. Konu ile ilgili ‘haklısınız’ diyen Külünk,  durumu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ileteceğini bildirdi.

“Bu konuda ısrarcı olacağım!”

Sabah geldiği Erzurum’a akşam dönemediğini söyleyen Külünk, “Türk Hava Yolları ile ilgili de hassasiyeti de her seferinde ifade edeceğim. Buradan bir kez daha söylüyorum. Haklısınız! Bu konuda ısrarcı olacağım. Erzurum madem bölge şehri, madem büyükşehir ve turizm şehri… Uçak sefer sayıları artırılmalıdır, uçak bilet ücretleri daha düşük olmalıdır. İlk MKYK toplantısında Sayın Cumhurbaşkanımıza konuyu ileteceğim. ‘Ben sabah Erzurum’a gittim ama akşam dönemedim, sebebi de Türk Hava Yolları seferleri bitirmiş Erzurum’da’ diyeceğim. Sizlere selamları var, hürmetlerini arz ediyorlar diyeceğim” dedi.  (gazeteguncel)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 2 sene önce

    Buda kendini kurufasulyeden nimet sanıyor sabah gelmişte akşam dönememiş uçak seferlerini günü birlik yapacakmış bu ülkedeki hava alanlarïnın hepsi zarar ediyor sen bunun araştırmasını yaptın mı.Ağriya hava alanı karsa hava alanı Horasana Uluslar arası hava alanı yap 3 il de faydalansın Elazığ bingöl ve tunceli yap kovancılara 3 il faydalansın her ile hava alanı yap siyasilerle doldur elaman doldur güvenlik elamanı zararı da biz ‘den al

    Cevapla
  2. 2 sene önce

    Şu tekniği de bi zahmet ait olduğu gibi taşımacılık iş koluna alın bir zahmet. Öz gereksiz iş gibi bir belayı başımıza sardınız

    Cevapla
  3. 2 sene önce

    TAMAM DUSUK ÜCRETLİ BİLETLER KABUL. THY ERZURUM HATTINDA NE KADAR ZARAR EDIYORSA KALAN FARK BU MILLETVEKILININ HASTANESİNİN KASASINDAN ALINSIN. YA DA MILLETVEKILI MAASLARI IKI ASGARI UCRET YAPILSIN. ORDAN GELECEK PARALARLA ANADOLUYA DUSUK UCRETLI BILETLER VERILEBILIR. BU DAHA MANTIKLI.

    Cevapla
  4. 2 sene önce

    10.000 dolarcık

    Cevapla
  5. teşekkür ederiz sn külünk

    Cevapla