featured

Erkek Kabin Görevlisinden Yolcuya, Taciz Suçlaması

İspanya’nın Fuertaventura Adası’na yapılan uçuşta ilginç bir olay yaşandı. 22 yaşındaki Joe Hirst, doğum gününü kutlamak için kız arkadaşıyla birlikte Kanarya Adaları’na uçuyordu.

Tanıkların ifadesine göre, uçak 30.000 feet’de seyrederken, genç adam aniden yolculara içecek servisi yapmakta olan erkek kabin görevlisinin bacağına uzanarak okşadı, hem de çapkın bir sesle ‘ohhh…’ çekerek.
Adı açıklanmayan kabin görevlisi, önce yolcuyu azarladı fakat sarhoş bir tatilci ile karşı karşıya lduğunu anladı. İlk kez uçağa binmiş olan tatilci bira ve votkasına devam etti.
Uçak İspanya topraklarına indiğinde, Joe Hirst, cinsel taciz nedeniyle Jet2 uçağına gelen İspanyol polisi eşliğinde uçaktan indirildi.
Olay burada bitmedi!
Tatil dönüşünde, Joe Hirst Manchester’daki bölge mahkemesinde suçu reddetti ve kabin görevlisine asla dokunmadığını söyledi. Duruşma sonunda, 3 saat 18 dakika görev yapan jüri tarafından aklandı.
Mahkemelere intikal eden ve yeni karar bağlanan bu olay, geçen sene Ocak ayında yaşanmış ve Joe Hirst’ün kız arkadaşı bu geziyi doğum günü için tasarlamıştı.
Joe Hirst, with girlfriend Shannon Potter, who was with him on the flight
Adı açıklanmayan kabin görevlisinin iddiasına göre ise 2,5 saatlik uçuş boyunca, Hirst, içecek ve snack servisi sırasında koridor tarafına bacağını uzatarak, ekibin çalışmasına engel olmuştu İkinci servis başladığında, troleyden bir şey alacakmış gibi uzanmaya başlamış ve ne yaptığı sorulduğunda, aynı eli ile kabin memurunun kalçasını okşamaya başlamıştı. Kabin görevlisi uçağın arkasına doğru duruyordu, o da onun solundaydı. Şaka gibi görünürken, kıs kıs gülmeye başlayarak genital bölgesini de ellemiş ve “ohhh” çekmişti. Olay, uçağın ön tarafına intikal ettikten sonra polisin gelişine kadar yeni bir olay yaşanmamıştı.
Mahkemede jürinin verdiği suçsuzluk kararının ardından, genç sanık arkadaşlarının yanında çocuk gibi ağlamaya başladı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir