featured

ER-AH'IN CESSNA 172 RG TİPİ EĞİTİM UÇAĞI GÖVDE ÜZERİNE İNDİ

Bugün saat 12,30 civarında ER-AH uçuş okuluna ait Cessna 172 tipi eğitim uçağı gövde üstüne indi. Uçağın iniş takımları açık ama kilitlenmemiş olduğu gelen bilgiler içerisinde yer alıyor
Aynı uçağın,daha öncede iki defa daha iniş takım arızası yaptığı söyleniyor. Uçağın içinde bir öğretmen pilot ve bir öğrenci olduğu belirtiliyor. Kaza sonrası,pistin kapatıldığı, diğer eğitim uçaklarının başka meydanlara divert ettiği ve daha sonra pistin açılmış olduğu bildirildi.
 
 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 6 sene önce

    Eğitim hayatında 5-6 kaza ve 3ü aynı uçakta.. Ve bu okul nasıl olduysa academy olarak devam ediyor ..

    Cevapla
  2. Uçak senede 3 ay uçabiliyor zaten.. Kronik hale gelen arıza sebebiyle 3 kez kazaya karışmış uçak.. bu kazada ihmal mi var sorusu geliyor sadece akıllara

    Cevapla
  3. 6 sene önce

    Daha önceki kazalarda çok değerli ve eğitimli hocaları iniş takımlarını açmayı unutmuştu.. arıza uçakta değil hocalardaydı.. Eğitim şart!

    Cevapla
  4. 6 sene önce

    Arkalarında internet haberciligi adı altında bu okula yalakalik yapan bir cok sözde haberci olan birkaç muhabir var onu anladım.. onlar destekliyor hangi çıkara hizmet ederek bilemiyoruz hadi durum belli de peki shgm bu okulu nasıl denetliyor, ki denetliyorsa nasıl onay verebiliyor bu kadar kazaya karışan bir okulun academy olmasına?

    Cevapla
  5. 6 sene önce

    Nasıl denetleyecek, EC adamları yemliyor, denetleme felan yok

    Cevapla
  6. İniş takımı arızası yok hoca olmasına rağmen açmayı unutmuşlar :) checklist yapmayınca böyle oluyor

    Cevapla