featured

En büyük Havalimanı oteli İstanbul Havalimanı’nda

Dünyanın en büyük Havalimanı oteli İstanbul Havalimanı’nda açıldı. İstanbul Havalimanı içinde açılan 451 odalı otelin dünyada başka bir benzeri yok.

Odaların günlük ve saatlik olarak satılan havalimanı otelinde dört saatlik oda fiyatları 80 eurodan başlıyor. Otelde sadece duş almanın fiyatı ise 15 euro.

Dünyanın en büyük havalimanı oteli büyük ilgi görüyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 5 sene önce

    N dir bu millet olarak en büyük merakımız.nedir bu kompleksimiz.Aşağılık kompleksinden bi kurtulalım ya.En büyük olması birşey ifade etmez.kaldı ki neye göre büyük, hangi özelliğinde büyük de handi özelliğinde küçük.içinde terminaller arası tren yok.neye göre büyük.o kadar büyükse niye millet uçağa kadar 45 dakika yürüyor niye dizaynı hatalı neden millet için milletin yararına göre yapılmamış.yaşlı çoluk çacuk kucağında bebekle 45 dakika yürüyor.sıra bekliyor.bu mu bizim büyük anlayışımız.Yuh diyorum.Kafayı çalıştırıcaz kafayı, millet yararına en büyük olmalı tarla gibi metrekare büyüklüğü ancak emlakçılıkta geçer havacılık ayrı bir beyin ister.Yolcu için uygun dizayn, az bekleme, kolay ulaşım, ucuz ve kaliteli mekanlar, dinlenme ve teknolojik icraatler, yerde kısa taxi süresi, zamanında kalkış ve varış BÜYÜKLÜKTÜR.önemli olan büyüklüğü değil İŞLEVİ.Bi öğrenemedik gitti.

    Cevapla